Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κόστα δεν ξέχασε την κίνηση του Κριστιάνο και τον… ξεπλήρωσε δύο χρόνια μετά! (vid)
EURO 2024

Ο Κόστα δεν ξέχασε την κίνηση του Κριστιάνο και τον… ξεπλήρωσε δύο χρόνια μετά! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε αρκετή αγάπη από τους συμπαίκτες του στην Πορτογαλία, μετά το χαμένο πέναλτι, αλλά ήταν κάτι που είχε κάνει... πρώτος!

02.07.2024 | 19:40

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες ώρες είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα. Όχι μόνο της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Αλλά και του Euro 2024. Μιας και έχασε πέναλτι κατά τη διάρκεια της παράστασης κόντρα στη Σλοβενία.

Κάτι που μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τους Ίβηρες. Ωστόσο, η επέμβαση του Ντιόγκο Κόστα σε τετ-α-τετ με τον Μπένζαμιν Σέσκο αλλά και οι τρεις επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι έδωσαν στην Πορτογαλία την πρόκριση κόντρα στη Σλοβενία. Έτσι, στα προημιτελικά το σύνολο του Μαρτίνες θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία που θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να δείξει σε όλους ότι είναι το φαβορί στα χαρτιά, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα κλάματα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι δέχτηκε την αγάπη και τα καλά λόγια από τους περισσότερους συμπαίκτες του. Ωστόσο, στην επιφάνεια βγήκε ένα βίντεο από τον πρώτο αγώνα της Πορτογαλίας με την Γκάνα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Ήταν τότε όπου ο Κόστα είχε κάνει ένα τραγικό λάθος με τον Κριστιάνο να του συμπαραστέκεται.

Μάλλον, δεν είναι τυχαίο ότι ο 39χρονος φορ είναι με τους περισσότερους συμπαίκτες του σε πολύ καλή κατάσταση και ότι τον στηρίζουν, όπως και αυτός εκείνους με τη σειρά του!

Ιδού η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τον Ντιόγκο Κόστα και όλα όσα του είπε μετά το ματς με την Γκάνα στο Mundial του 2022:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version