Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πορτοφόλι» από το Λονδίνο αρπάζει τον Νίκο Γουίλιαμς από την Μπαρτσελόνα
Premier League

«Πορτοφόλι» από το Λονδίνο αρπάζει τον Νίκο Γουίλιαμς από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει αλλά στην πραγματικότητα δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί αυτές τις ομάδες για τα δικαιώματα του Νίκο Γουίλιαμς.

02.07.2024 | 09:27

Είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται περισσότερο. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στα γήπεδα της Γερμανίας στα τελικά του EURO2024 δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. Ο Νίκο Γουίλιαμς ήρθε για να μείνει! Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ήρθε η παρουσία στην Εθνική Ισπανίας και η… απογείωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «Φούριας Ρόχας», Λουίς Ντε Λα Φουέντε, έχει επενδύσει πολλά στον 22χρονο! Ο Νίκο Γουίλιαμς απολαμβάνει την κάθε στιγμή και ταυτόχρονα με τις μαγικές του ενέργειες προσφέρει θέαμα και ουσία στην ομάδα του οδηγώντας την με ασφάλεια στον δρόμο της επιτυχίας. Όλα αυτά οδηγούν μοιραία στην εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας του παίκτη και στο έντονο ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Διάβασε επίσης: Η χαφάρα της Νάπολι αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα

 


Τσέλσι και Άρσεναλ κάνουν δύσκολο το έργο της Μπαρτσελόνα

Πρώτη και καλύτερη η Μπαρτσελόνα! Η καταλανική ομάδα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της όμως δείχνει να αδυνατεί να πληρώσει το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη από την Αθλέτικ Μπιλμπάο ύψους 58 εκατομμυρίων ευρώ. Για να φθάσει ως εκεί θα πρέπει πρώτα να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και μετά να κάνει την πρότασή της στους Βάσκους.

Η καταλανική SPORT αναφέρει σήμερα πως η Μπαρτσελόνα έχει απέναντί της τον χρόνο αλλά και αντιπάλους που έχουν το προβάδισμα. Τσέλσι και Άρσεναλ ενδιαφέρονται σοβαρά να επενδύσουν στον Νίκο Γουίλιαμς. Και θέλουν και μπορούν να φθάσουν στο παραπάνω νούμερο. Η Τσέλσι όπως αποκαλύπτεται παρουσιάζεται πρόθυμη να προσφέρει μάλιστα ετήσιες αποδοχές στον Ισπανό που θα αγγίζουν τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Ένα νούμερο που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί ο ταλαντούχος επιθετικός!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version