Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Ανεξήγητη στήριξη… στον επιθετικό – «Δεν τον πουλάμε με τίποτα»
Τσέλσι

Τσέλσι: Ανεξήγητη στήριξη… στον επιθετικό – «Δεν τον πουλάμε με τίποτα»

Στην Τσέλσι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν για πάντα στο Λονδίνο τον... παίκτη-κλειδί του Μαρέσκα, παρά την περσινή μέτρια σεζόν!

02.07.2024 | 16:00

Η Τσέλσι είναι δεδομένο πως έχει ένα τεράστιο ρόστερ και… συνεχίζει τις μεταγραφικές εκπλήξεις ενόψει της νέας σεζόν, καθώς έγινε η αρχή με την απόκτηση του Μαρκ Γκουϊ από την Μπαρτσελόνα.

Σίγουρα, η έλευση του πρώην πλέον επιθετικού της Μπαρτσελόνα αναμένεται να φέρει κάποιες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ των Λονδρέζων, όμως ο Μαρέσκα είναι ξεκάθαρος και έβαλε τέλος στα σενάρια.. πώλησης του βασικού επιθετικού, που έκανε μια μέτρια σεζόν πέρυσι. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Νίκολας Τζάκσον.

Ο Τζάκσον δέχθηκε έντονη κριτική την περασμένη σεζόν, όπως και όλοι στην Τσέλσι, ωστόσο ο κόουτς της Τσέλσι τον πιστεύει και ζήτησε από την διοίκηση να μην τον συμπεριλάβει στους παίκτες που είναι προς πώληση!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο πρώην σταρ της Βιγιαρεάλ θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά στο πρότζεκτ που χτίζει η Τσέλσι. Πέρυσι είχε σκοράρει 14 γκολ σε 35 εμφανίσεις

Από την πλευρά του 0 23χρονο επιθετικός δείχνει να είναι χαρούμενο στο Λονδίνο και δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, καθώς γνωρίζει πλέον πως θα είναι βασικός και την επόμενη χρονιά…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version