Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους: Η Μόντζα θέλει να πάρει τον αμυντικό της!
Γιουβέντους

Γιουβέντους: Η Μόντζα θέλει να πάρει τον αμυντικό της!

Η Γιουβέντους φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον συγκεκριμένο παίκτη και έτσι η Μοντζα είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του.

03.07.2024 | 15:51

Η Μόντζα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Γιουβέντους, Ματία Ντε Σίλιο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τιάγκο Μότα για τη νέα σεζόν. Ο Ντε Σίλιο ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, περιορίζοντας σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του και μειώνοντας το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι στη Serie A και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη «Γηραιά Κυρία».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 31χρονος βρίσκεται στη Γιουβέντους από το 2017, μετά τη μεταγραφή του από τη Μίλαν. Ωστόσο, η θητεία του στο Τορίνο σημαδεύτηκε από επίμονα προβλήματα φυσικής κατάστασης, περιορίζοντάς τον σε μόλις 82 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα μέσα σε επτά χρόνια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Μόντζα βλέπει προοπτικές στον έμπειρο αμυντικό και φέρεται να τον στοχεύει για να ενισχύσει την ομάδα της με έμπειρους παίκτες.

Η Μόντζα θέλει να πάρει τον Ντε Σίλιο από τη Γιουβέντους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tuttojuve», η Μόντζα στοχεύει στην ενίσχυση της εμπειρίας μέσα στην ομάδα της και πιστεύει ότι ο Ντε Σίλιο θα μπορούσε να αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη. Με μόνο ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, οι «Μπιανκονέρι» επιθυμούν να τον πουλήσουν και έτσι δεν αποκλείεται και μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Μεταμορφώνεται η Γιουβέντους – Άλλος ένας παιχταράς μετά τον Ντάγκλας Λουίζ

Για τον Ντε Σίλιο μία τέτοια μεταγραφή θα προσφέρει μια ευκαιρία να… αναζωογονήσει την καριέρα του και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Την ίδια ώρα, για τη Μόντζα η εμπειρία και οι ικανότητές του θα μπορούσαν να προσφέρουν τη σταθερότητα και το βάθος που αναζητούν. Τέλος και η Γιουβέντους θα είχε κέρδος από αυτή την πώληση καθώς θα βάλει ένα ποσό στα ταμεία της και θα δει έναν παίκτη που δεν υπολογίζει να αποτελεί παρελθόν.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version