Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Hats off στον Γιαμάλ από Μουσιάλα «Εγώ στα 16 μου…»
EURO 2024

Hats off στον Γιαμάλ από Μουσιάλα «Εγώ στα 16 μου…»

Ενόψει της μεταξύ τους επικείμενης μονομαχίας, ο Τζαμάλ Μουσιάλα ύμνησε τον Λαμίν Γιαμάλ για το πόσο χαρισματικός είναι στα 16 του.

03.07.2024 | 23:40

Την Παρασκευή 5 του μηνός επανέρχεται το Euro 2024 με τον πρώτο προημιτελικό να είναι άχαστος. Η Γερμανία θα παίξει με την Ισπανία στις 19:00 και όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Στουτγκάρδη. Και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τους νεαρούς παιχταράδες τόσο των «πάντσερ» όσο και της «φούρια ρόχα». Μιλάμε μεταξύ άλλων για τους Τζαμάλ Μουσιάλα και Λαμίν Γιαμάλ. Βάλτε μαζί και τους Φλόριαν Βιρτς και Νίκο Γουίλιαμς.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στεκόμαστε στους δυο πρώτους με αφορμή μια ενδιαφέρουσα δήλωση του Γερμανού άσου της Μπάγερν Μονάχου. Ο Μουσιάλα έπλεξε το εγκώμιο του νεότερου παίκτη που εμφανίστηκε ποτέ σε τελικά Euro, τον Γιαμάλ. Ο τελευταίος έχει καταφέρει να συνδυάσει και εξαιρετικές εμφανίσεις και επιτυχία στις σχολικές του εξετάσεις όντας μόλις 16 ετών!




Ο Μουσιάλα είναι πρώτος σκόρερ του Euro με τρία γκολ μαζί με τους αποκλεισμένους, Ζορζ Μικαουτάτζε, Ιβάν Σραντς και τον Κόντι Χάκπο. Από τις αποκαλύψεις του τουρνουά που διοργανώνει η χώρα του αν μη τι άλλο ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν. Ξέρει όμως να εκτιμά και τους αντιπάλους του, όπως π.χ. τον Λαμίν Γιαμάλ. «Το να είσαι σε αυτό το επίπεδο στα 16 είναι πραγματικά εκπληκτικό. Στα 16 μου δεν είχα τις σωματικές προϋποθέσεις για να προπονηθώ με τους επαγγελματίες. Και μπορεί να παίζει με συνέπεια και να συμβαδίζει σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις», είπε χαρακτηριστικά ο άσος της «νασιοναλμανσάφτ» και των Βαυαρών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version