Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους εξετάζει τον Αλβανό αμυντικό που διαπρέπει στο Euro 2024!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους εξετάζει τον Αλβανό αμυντικό που διαπρέπει στο Euro 2024!

Η Γιουβέντους θέλει να βελτιώσει την αμυντική της γραμμή και φαίνεται πως έχει στη λίστα της δύο ποδοσφαιριστές.

03.07.2024 | 17:32

Σύμφωνα με την «Tuttosport», η Γιουβέντους εξετάζει τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Γιαν Κούτο και τον Αλβανό αριστερό μπακ Μάριο Μιτάι για να βελτιώσει την αμυντική της γραμμή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Μπιανκονέρι» είναι δραστήριοι σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την απόκτηση του Ντάγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα και έχουν συμφωνήσει για τον Κέφριν Τούραμ με τη Νις και τον Μισέλ Ντι Γκρεγκόριο με τη Μόντσα. Ενώ η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής παραμένει προτεραιότητα, με τον Κουπμάινερς της Αταλάντα να αποτελεί κορυφαίο στόχο, η Γιουβέντους ενδιαφέρεται επίσης να ενισχύσει την άμυνά της.

Επί του παρόντος, οι Ντανίλο και Αντρέα Καμπιάσο αναμένεται να είναι οι βασικοί αμυντικοί της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο σύλλογος αναζητά αξιόπιστες λύσεις για να έρχονται από τον πάγκο. Με τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο να είναι πιθανό να παραμείνει στη Νάπολι μετά τον διορισμό του Αντόνιο Κόντε, η Γιουβέντους έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε δύο άλλους παίκτες.

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για δύο παίκτες

Ο Γιαν Κουτό, ο οποίος πρόκειται να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι μετά από διετή δανεισμό στη Χετάφε, έχει τραβήξει την προσοχή της Γιουβέντους. Η «Tuttosport» αναφέρει ότι ενώ η Γιουβέντους είναι ανοιχτή να συζητήσει ένα δανεισμό, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να πουλήσει τον 22χρονο δεξιό μπακ για 25 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο.

Η άλλη επιλογή της Γιουβέντους είναι ο διεθνής Αλβανός Μάριο Μιτάι. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Μόσχας και αναμένεται να είναι μία αρκετά πιο οικονομική επιλογή. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μιτάι θα κοστίσει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που μπορεί να δώσει η «Γηραιά Κυρία».

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους: Η Μόντζα θέλει να πάρει τον αμυντικό της!

Πλέον, μένει να φανεί αν η Γιουβέντους θα καταθέσει προτάσεις για κάποιον από τους δύο ποδοσφαιριστές ή αν θα στραφεί σε άλλες επιλογές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version