Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λίβερπουλ διεκδικεί το… γαλλικό κλειδί των «Τρικολόρ»
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ διεκδικεί το… γαλλικό κλειδί των «Τρικολόρ»

Η Λίβερπουλ χρειάζεται έναν έμπειρο μέσο που να κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα μέσα στο γήπεδο!

03.07.2024 | 11:11

Οι «Κόκκινοι» θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή και δεν το κρύβουν. Ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, έχει πιάσει δουλειά. Μαζί με τους τεχνικούς συμβούλους της ομάδας σκιαγραφούν την αγορά αναζητώντας τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο Άνφιλντ και θα… κουμπώσουν με το υπάρχον ποιοτικό σύνολο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η μεταγραφική λίστα με τα υποψήφια ονόματα συνεχώς μεγαλώνει! Η Λίβερπουλ θέλει μέσα στον μήνα να κλείσει μια σειρά από ανοιχτές υποθέσεις. Προτεραιότητα, η απόκτηση ενός ικανού χαφ που να μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά με τον Αλέξις ΜακΆλιστερ. Ο Σλοτ θέλει να βρει ένα 8αρι που να ενώνει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση. Να μπορεί να κουβαλά σωστά τη μπάλα, παράλληλα όμως να βοηθά σημαντικά και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Διάβασε επίσης: H Λίβερπουλ «χτυπάει» τον αμυντικό της επόμενης δεκαετίας!

Φλερτάρει με Ραμπιό η Λίβερπουλ

Το ιταλικό calciomercato.com βάζει στο παιχνίδι ένα ακόμη ηχηρό όνομα. Αυτό του μέσου της Εθνικής Γαλλίας και μέχρι… χθες της Γιουβέντους, Αντριέν Ραμπιό. Ο Γάλλος χαφ ολοκλήρωσε την πολυετή θητεία του στους «μπιανκονέρι» μένοντας ελεύθερος. Τώρα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μια ομάδα που να αγωνίζεται σταθερά στο Champions League και να διεκδικεί την κορυφή στο εγχώριο πρωτάθλημά της. Ιδανικά όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει με δηλώσεις του θα ήθελε πολύ να παίξει στην Premier League.

Η Λίβερπουλ είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για την απόκτησή του! Το ρεπορτάζ βάζει στη κουβέντα και τη Μίλαν όμως σίγουρα σε αυτή τη μάχη νικήτρια βγαίνει η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ. Το κασέ του Ραμπιό είναι το μόνο «αγκάθι» σε αυτή την ιστορία. Ο έμπειρος μέσος ζητά από τη νέα του ομάδα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που να ξεπερνούν τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ! Όλα αυτά πάντως θα γίνουν – αν γίνουν – μετά το τέλος του EURO2024.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version