Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ «έκλεψε» την ταλεντάρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ «έκλεψε» την ταλεντάρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης! (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης... τσίμπησε από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

03.07.2024 | 18:07

Η σχέση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει επηρεαστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την αθέτηση της συμφωνίας για μη μεταγραφές, μετά την υπογραφή του Χεσούς Φορτέα πριν από μερικά χρόνια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έκτοτε, κανένας από τους δύο συλλόγους δε διστάζει να προσπαθεί να αποσπάσει νεαρά ταλέντα από τις ακαδημίες νέων του άλλου. Σε μια τέτοια κίνηση, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι απέκτησε ένα ακόμη «διαμάντι» της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Σέρχιο Μέστρε.

Ο Μέστρε αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα στις ακαδημίες της Ατλέτικο. Μάλιστα, είχε προπονηθεί και πολλές φορές με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ωστόσο, ποτέ δεν αγωνίστηκε με την ομάδα. Ο παίκτης δεν έχει κάνει ακόμα το επαγγελματικό του ντεμπούτο, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και στην ομάδα Νέων.

Η Ρεάλ πήρε τον νεαρό παίκτη της Ατλέτικο

Η έλλειψη χρόνου του Μέστρε άνοιξε το δρόμο για να φύγει ο τερματοφύλακας από την ομάδα και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μέστρε επιβεβαίωσε τη μετακίνηση στο Instagram, γράφοντας παράλληλα ένα εγκάρδιο μήνυμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του μετά την υπογραφή του στους «Λος Μπλάνκος».




«Χαρούμενος και ενθουσιασμένος για αυτό το νέο στάδιο. Ευχαριστώ τη Ρεάλ Μαδρίτης που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός τερματοφύλακας.

Διαβάστε επίσης: «Μανούλα» στις διαπραγματεύσεις η Ρεάλ – Θα πάρει τσάμπα τον νέο της στόπερ

Ο Μέστρε θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος και θα ενσωματωθεί στην τρίτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Federation. Ο 19χρονος ελπίζει πως θα κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Μαδρίτης C, αν και θα αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό από παίκτες όπως ο Γκιγιέρμο Ρουίζ και ο Γκιγιέ Σούνικο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version