Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε… εμφύλιο για τον παίκτη της Τότεναμ!
Ίντερ

Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε… εμφύλιο για τον παίκτη της Τότεναμ!

Η Ίντερ και η Μίλαν φαίνεται πως έχουν στα «μπλοκάκια» τους τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ.

03.07.2024 | 17:51

Η Ίντερ κατέκτησε το Πρωτάθλημα και φυσικά θέλει να παραμείνει στην κορυφή της Ιταλίας, Την ίδια ώρα, η Μίλαν προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και τους τίτλους. Έτσι, οι δύο ομάδες εξετάζουν τα πλάνα τους για το καλοκαίρι με στόχο να βελτιώσουν τα ρόστερ τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το «TuttoMercato», και οι δύο σύλλογοι του Μιλάνο έχουν στη λίστα τους τον Πιέρ-Εμίλ Χόιμπεργκ της Τότεναμ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Εδώ και καιρό φημολογούταν πως η τετραετής θητεία του Χόιμπεργκ στην Τότεναμ πλησίαζε στο τέλος της και έτσι φαίνεται πως είναι αρκετά πιθανό το μέλλον του παίκτη να είναι στην Ιταλία. Με μόλις έναν χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του αναμένεται να είναι φθηνή λύση και για την Ίντερ και για τη Μίλαν και σύντομα περιμένουν όλοι εξελίξεις για την περίπτωσή του, με τη Δανία να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024.

Η Ίντερ και η Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη της Τότεναμ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μίλαν είχε εκφράσει και στο παρελθόν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και πλέον στο «παιχνίδι» μπήκε και η Ίντερ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου φαίνεται πως θέλει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη και είναι ένα ποσό που μπορούν να δώσουν οι δύο ομάδες. Όμως, ο παίκτης έχει απολαβές που φτάνουν τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα πρόβλημα για τους Ιταλούς. Ωστόσο, είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του αν λάβει ένα πολυετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Η Ίντερ θέλει να… φορτώσει τρεις παίκτες στους Σαουδάραβες!

Η Τότεναμ απέκτησε τον παίκτη για 16 εκατομμύρια ευρώ το 2020 από τη Σαουθάμπτον. Με τον αγγλικό σύλλογο ο 28χρονος έχει αγωνιστεί σε 184 παιχνίδια, στα οποία πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε και 16 ασίστ στους συμπαίκτες του. Πλέον, μένει να φανεί αν όντως θα αγωνίζεται στην Ίντερ ή τη Μίλαν του χρόνου.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version