Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μασκοφόρος για πολύ καιρό ακόμη ο Μπαπέ!
EURO 2024

Μασκοφόρος για πολύ καιρό ακόμη ο Μπαπέ!

Τόσο ο ίδιος ο Μπαπέ όσο και οι οπαδοί της Γαλλίας αλλά - ίσως και της Ρεάλ Μαδρίτης - θα πρέπει να συνηθίσουν με αυτή την εικόνα.

03.07.2024 | 12:56

Είναι μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης της ζημιάς στη μύτη για τον Κιλιάν Μπαπέ! Ο Γάλλος σούπερ σταρ ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται για καιρό ακόμη με την προστατευτική μάσκα που έχει τοποθετηθεί στο πρόσωπό του. Το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Γαλλίας με την Αυστρία στην πρεμιέρα των «Τρικολόρ» στο EURO2024 τον έφερε μπροστά σε έναν σοβαρό τραυματισμό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κιλιάν Μπαπέ αναγκάστηκε για να ξεπεράσει το πρόβλημα να μπει στη διαδικασία να φορά ειδική μάσκα στο πρόσωπό του και να τη φορά όταν αγωνίζεται. Αυτή η μάσκα του κρατά σταθερή τη μύτη και παράλληλα τον προστατεύει από ενδεχόμενο νέο χτύπημα. Ο Γάλλος επιθετικός θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτή τη μάσκα καθώς όπως αποκάλυψε ο προπονητής του στη Γαλλία, Ντιντιέ Ντεσάν, θα τη φορά για αρκετό καιρό ακόμη. Σίγουρα για όλο το τουρνουά, μπορεί και για μερικούς μήνες ακόμη!

Διάβασε επίσης: Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Γκιουλέρ στο γκολ του Ντεμιράλ (vid)

Περιορίζει την ορατότητα του Μπαπέ η μάσκα

Ο Ντεσάν στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Μπαπέ έχει πει πως η μάσκα του δημιουργεί προβλήματα στην ορατότητα. Παράλληλα όμως είπε πως η χρήση της μόνο καλό μπορεί να κάνει στον 25χρονο και πως πρέπει να τη συνηθίσει για καιρό!

«Την συνηθίζει, αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι η υγεία και η αποθεραπεία του. Η κατάσταση βελτιώνεται καθημερινά, αλλά ένα ζήτημα είναι η εφίδρωση. Όσον αφορά στην όραση, μου είπε ότι είχε την εντύπωση ότι έβλεπε τις εικόνες σε 3D. Ακόμη κι εάν είναι για δέκατα του δευτερολέπτου, όσα συμβαίνει σε πλευρικό επίπεδο, τού είναι λιγότερο ξεκάθαρα. Αλλά θα πρέπει να το συνηθίσει, γιατί μπορεί να χρειασθεί να φορά την μάσκα για μερικές εβδομάδες ή και μερικούς μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντεσάμπ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version