Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια τερματοφυλακάρα στα χέρια της Ίντερ!
Ίντερ

Μια τερματοφυλακάρα στα χέρια της Ίντερ!

Η Ίντερ ανακοινώνει αύριο (4/7) την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα, Ζοζέπ Μαρτίνες.

03.07.2024 | 11:44

Η περσινή μαγική σεζόν της Ίντερ στη Serie A θα μείνει στην ιστορία! Οι Μιλανέζοι μια χρονιά μετά την καταπληκτική Νάπολι βγήκαν μπροστά και ισοπέδωσαν κάθε τους αντίπαλο φθάνοντας με ασφάλεια και χαρακτηριστική ευκολία στην κατάκτηση του Scudetto. Ο Σιμόνε Ιντζάκι, ο πρωτομάστορας αυτής της ομάδας κυριάρχησε στην σκακιέρα. Διηύθυνε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο επικράτησε όλων των αντιπάλων βγάζοντας εξαιρετικά στοιχεία στο χορτάρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στόχος τώρα είναι η δημιουργία δυναστείας! Να προσπαθήσει η Ίντερ να κατακτήσει και το επόμενο πρωτάθλημα και να παραμείνει στη κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου! Μέχρι στιγμής τα βήματα που κάνει είναι τα σωστά προς αυτή τη κατεύθυνση. Συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις. Ελάχιστες αποχωρήσεις παικτών και η διατήρηση ενός ισχυρού ρόστερ που ξέρει τι να κάνει για να διατηρηθεί στο ρετιρέ.

Διάβασε επίσης: Η Ίντερ θέλει να… φορτώσει τρεις παίκτες στους Σαουδάραβες!

Απέκτησε τερματοφύλακα η Ίντερ

Ο Σιμόνε Ιντζάκι εμπιστεύεται τον Ζόμερ όμως ξέρει πως η ηλικία δεν είναι σύμμαχος για τον Ελβετό. Για τον λόγο αυτό η Ίντερ φέρνει στον Ιταλό τεχνικό έναν νέο πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα που αν δουλευτεί σωστά θα καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της μιλανέζικης ομάδας. Πρόκειται για τον Ισπανό κίπερ, Ζοζέπ Μαρτίνες.

Ο 26χρονος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Η Ίντερ αναμένεται να τον ανακοινώσει αύριο (Πέμπτη 4/7) ολοκληρώνοντας τη συμφωνία με τη Τζένοα. Η ιταλική ομάδα θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μαρτίνες προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στη Serie A παίζοντας 36 αγώνες με τη φανέλα των Γενοβέζων!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version