Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Ψηλά στη λίστα για χαφ το φιλαράκι του Μέσι
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ψηλά στη λίστα για χαφ το φιλαράκι του Μέσι

Δεν το λες και λίγο να έχεις... συστατική επιστολή από τον Λιονέλ Μέσι! Ισχυρό χαρτί για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή.

03.07.2024 | 10:26

Η αναζήτηση του αμυντικού μέσου που θα δώσει τη λύση συνεχίζεται απρόσκοπτα στην Μπαρτσελόνα. Πέρασε πολύς καιρός από τότε που τη θέση «6» στην ενδεκάδα την είχε καπαρωμένη ο Σέρχι Μπούσκετς. Οι Καταλανοί είχαν για χρόνια το κεφάλι τους ήσυχο. Η αποχώρηση του Ισπανού μέσου όμως δημιούργησε ένα τεράστιο κενό στη μεσαία γραμμή, το οποίο κανείς δεν έχει καταφέρει να καλύψει επάξια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έχουν δοκιμαστεί ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές αλλά κανείς δεν έχει κάνει τη δουλειά όπως την έκανε ο Μπούσκετς. Έχουν γραφτεί 1,5 χρόνο τώρα ένα σωρό ονόματα όμως καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει προχωρήσει. Τα διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση πως η απόκτηση αμυντικού χαφ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Διάβασε επίσης: Η Μπενφίκα θέλει επίθεση με δίδυμο Παυλίδη – Ζοάο Φέλιξ!

Εξετάζεται η περίπτωση Παρέδες από την Μπαρτσελόνα

Η καταλανική SPORT είναι ένα από τα ΜΜΕ που συνεχώς ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Σήμερα το ρεπορτάζ της περιπλέκει ένα νέο όνομα. Κατά το δημοσίευμα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του μέσου της Ρόμα, Λεάντρο Παρέδες. Ο διεθνής Αργεντινός προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να βρει την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη! Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρόμα. Στο δεύτερο μισό με την έλευση του Ντε Ρόσι, ο Αργεντινός πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έβγαλε πάθος και ενέργεια και βοήθησε σημαντικά την ιταλική ομάδα. Το συμβόλαιό του με τους «Τζιαλορόσι» έχει ακόμη έναν χρόνο.

Η Μπαρτσελόνα δεν θα έλεγε όχι στην περίπτωση Παρέδες. Ένα χαφ που ξέρει καλά τη θέση. Έχει τρεξίματα και αν και άτεχνος μπορεί να κολλήσει με τους ποιοτικούς μέσους της καταλανικής ομάδας. Έχει και τις συστάσεις από τον Λιονέλ Μέσι. Σημαντικό στοιχείο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version