Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Πέδρι ονειρεύεται τον απόλυτο συμπαίκτη (και) στην Μπαρτσελόνα!
EURO 2024

Ο Πέδρι ονειρεύεται τον απόλυτο συμπαίκτη (και) στην Μπαρτσελόνα!

Το μεγάλο όνειρο του Πέδρι δεν είναι άλλο από το να δει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έναν και μόνο συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας.

03.07.2024 | 22:12

Ο Πέδρι βλέπει από το κέντρο του γηπέδου πόσο ωραία παίζει η Εθνική Ισπανίας στο φετινό Euro. Δεξιά του έχει τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος διαπρέπει τόσο στο χορτάρι όσο και στις σχολικές του εξετάσεις! Αριστερά του ο Νίκο Γουίλιαμς, εκ των αποκαλύψεων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο τελευταίος ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με συμβόλαιο ως το 2027. Ενώ η αγοραστική του αξία κυμαίνεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή όποια ομάδα τον θελήσει εμπράκτως, θα πρέπει να δώσει αυτό το ποσό στους Βάσκους. Ο γεννημένος στην Παμπλόνα χαρισματικός εξτρέμ είναι πόλος έλξης της Μπάρτσα, η οποία θα πρέπει να «πονέσει» οικονομικά για να τον αποκτήσει.




Πάντως, σε μια δήλωσή του ο Πέδρι έδειξε στο έπακρο πως ζει και αναπνέει να δει στα μπλαουγκράνα τον Νίκο Γουίλιαμς. «Ο Νίκο Γουίλιαμς θα ήταν μια θεαματική μεταγραφή για εμάς στην Μπαρτσελόνα, θα ήταν απίστευτο. Είναι ένας παίκτης που ήδη δείχνει για το τι είναι ικανός. Ελπίζω πως μπορεί να έρθει σε εμάς», είπε στη Mundo Deportivo o Iσπανός διεθνής μέσος των Καταλανών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version