Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Γκιουλέρ στο γκολ του Ντεμιράλ (vid)
EURO 2024

Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Γκιουλέρ στο γκολ του Ντεμιράλ (vid)

Δεν έχει την εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια! Η ανώριμη χειρονομία του Αρντά Γκιουλέρ στους οπαδούς της Αυστρίας.

03.07.2024 | 12:33

Οι Τούρκοι ήταν το αουτσάντερ! Είχαν απέναντί τους μια Αυστρία που γοήτευσε με το παιχνίδι της στη φάση των ομίλων του EURO2024. Έχοντας όμως το κοινό στο πλευρό τους (μια λαοθάλασσα από τους Τούρκους στις κερκίδες) έβγαλαν πάθος, θέληση, αποφασιστικότητα και όλη τους την ποιότητα στο χορτάρι. Κατάφεραν να επικρατήσουν της Αυστρίας με 2-1 και να πετάξουν στους «8» της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Ο Ντεμιράλ με δύο γκολ έδωσε στην ομάδα του μια τεράστιας σημασίας νίκη! Ο διεθνής Τούρκος αμυντικός ήταν ο μπροστάρης αυτής της προσπάθειας απέναντι στην Αυστρία. Κανείς όμως δεν υστέρησε από την ομάδα του Μοντέλα. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρντά Γκιουλέρ.

Διάβασε επίσης: Αυστρία – Τουρκία: Ντεμιράλ ο… Αυστριοφάγος (vid)

 


Ο πιτσιρικάς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την επιτυχία της χώρας του. Το νεαρό της ηλικίας του όμως τον έκανε να γίνει κάπως ειρωνικός απέναντι στους Αυστριακούς. Δεν έχει την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που πανηγυρίζει το δεύτερο τέρμα της Τουρκίας. Ο Γκιουλέρ έδωσε την ασίστ με άψογη εκτέλεση κόρνερ και ο Ντεμιράλ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν ασχολήθηκε με τους συμπαίκτες του. Κοίταξε αμέσως την εξέδρα των Αυστριακών και τους ειρωνεύτηκε κάνοντας χειρονομίες με τα χέρια πως δεν τους ακούει!

Η ανώριμη χειρονομία του Γκιουλέρ στους οπαδούς της Αυστρίας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version