Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικό: Επιστρέφει Ιταλία ο Ζανιόλο για την Κυπελλούχο Ευρώπης!
Serie A

Οριστικό: Επιστρέφει Ιταλία ο Ζανιόλο για την Κυπελλούχο Ευρώπης!

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Νικολό Ζανιόλο, μιας και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Αταλάντα.

03.07.2024 | 23:06

Ο Νικολό Ζανιόλο προβάρει τη φανέλα της νέας του ομάδας. Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί ξανά στη Serie A μετά την αποχώρησή του από τη Ρόμα τον Φλεβάρη του 2023, αφού μόνο λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στην ομάδα από το Μπέργκαμο και τη Γαλατασαράι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ζανιόλο αγωνίστηκε μόνο σε 12 παιχνίδια με τους Τούρκους, πριν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Άστον Βίλα με την οποία κατέκτησε την 4η θέση στην Premier League. Ενώ, έφτασε ως τα ημιτελικά του Conference League όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα νικητή του τροπαίου, Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι, όπως αποκάλυψε ο Ρομάνο με το χαρακτηριστικό του «here we go», μονάχα οι τελικές εκκρεμότητες απομένουν για να ντυθεί με τη φανέλα των «μπεργκαμάσκι», των Κυπελλούχων Ευρώπης ως κάτοχοι του Europa League.

Βέβαια μην ξεχνάμε και τα κακώς κείμενα γύρω από τον Ζανιόλο. Καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί μαζί με εκείνα των Σάντρο Τονάλι και Nικολό Φατζιόλι, στο σκάνδαλο που είχε να κάνει με παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα, ενώ έμεινε λόγω τραυματισμού εκτός από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας για το Euro 2024.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version