Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκαλεί θλίψη η εικόνα του Μπαλοτέλι: Έγινε χάλια από τα ποτά! (vid)
Video Hμέρας

Προκαλεί θλίψη η εικόνα του Μπαλοτέλι: Έγινε χάλια από τα ποτά! (vid)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται γίνεται πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Ιταλίας. Όμως, όχι για καλό λόγο όπως φαίνεται!

03.07.2024 | 23:57

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι μία κατηγορία μόνος του. Σε όλες τις… κατηγορίες. Είτε πρόκειται για πανηγυρισμούς, είτε πρόκειται για τρέλες, είτε πρόκειται για γκολ.

Ο Ιταλός επιθετικός μεγάλωσε. Αλλά όχι μόνο δεν ωρίμασε. Όχι μόνο μυαλό δεν έβαλε μα φαίνεται ξεκάθαρα ότι με τα μυαλά που κουβαλάει κάθε πέρυσι καλύτερα για εκείνον. Μα και για εμάς ίσως, αφού τον βλέπουμε ολοένα και περισσότερο να γίνεται πρώτο θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ για όλους τους λάθους λόγους.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ίντερ και Μίλαν θα δώσουν τα… ρέστα τους για τον χαφ της Τότεναμ!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ισχυρίζεται ότι ακόμα δεν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. Και εμείς τον πιστεύουμε. Αλλά δεν μπορούμε με τίποτα να πιστέψουμε τις εικόνες από ένα βίντεο με τον πρώην επιθετικό της Ίντερ και της Μίλαν πρωταγωνιστή. Σε αυτό φαίνεται να βρίσκεται σε κάποια πόλη της Ιταλίας και να κυλιέται στον δρόμο, αφού πρώτα έχει καταναλώσει μεγάλη ποσόστα αλκόολ.

Εικόνες που σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν αίσθηση ή εντύπωση. Παρόλα αυτά όσο… σύνηθες ή αναμενόμενο και αν είναι το μόνο σίγουρο είναι ότι προκαλούν θλιβερά συναισθήματα, μιας και κάποτε ο «Σούπερ Μάριο» ήταν… σούπερ για το ταλέντο του και όλα αυτά που μπορούσε να πετύχει στην καριέρα που ξεκινούσε.

Μερικά χρόνια αργότερα φαίνεται σε όλους γιατί δεν κατάφερε να γίνει αυτός που όλοι πίστευαν.

Ιδού τι έκανε ο Μάριο Μπαλοτέλι μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκόολ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version