Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα βρήκαν σε όλα: Η Μπάγερν κάνει δικό της τον… διακαή πόθο της!
Μπάγερν Μονάχου

Τα βρήκαν σε όλα: Η Μπάγερν κάνει δικό της τον… διακαή πόθο της!

Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε σε όλα με τη Φούλαμ και έτσι θα αποκτήσει τον Ζοάο Παλίνια αυτό το καλοκαίρι.

03.07.2024 | 15:24

Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Ζοάο Παλίνια από τη Φούλαμ έναντι 51 εκατομμυρίων ευρώ ενώ θα πληρώσει και 5 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Παλίνια παραλίγο να ενταχθεί στον γερμανικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, αφού συμφώνησε σε προσωπικούς όρους, αλλά η κίνηση χάλασε επειδή η Φούλαμ δεν μπόρεσε να βρει κάποιον αντικαταστάτη. Ο 28χρονος ήταν τόσο κοντά στην ένταξή του στην Μπάγερν τον περασμένο Αύγουστο που ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και πόζαρε με τη φανέλα της ομάδας. Μάλιστα, σημειώνεται πως το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να τον αποκτήσει και η Γουέστ Χαμ για 45 εκατομμύρια λίρες, χωρίς να γίνεται δεκτή η προσφορά της.

Η Μπάγερν θα αποκτήσει επιτέλους τον Παλίνια

Τον Φεβρουάριο, ο αντιπρόεδρος της Φούλαμ, Τόνι Χαν, ανέφερε ότι ο σύλλογος θα εξέταζε το ενδεχόμενο να πουλήσει τον μέσο αυτό το καλοκαίρι για την κατάλληλη τιμή. Τώρα, ο Παλίνια, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Euro 2024 με την Πορτογαλία, φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga, καθώς όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται του χρόνου στην Μπάγερν Μονάχου.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν κυνηγούσε τον Ζοάο Παλίνια για πάνω από ένα χρόνο. Παρά το γεγονός ότι έχει καλή μεσαία γραμμή, η Μπάγερν δεν έχει καταφέρει να αντικαταστήσει ακόμα τον Τσάβι Μαρτίνες που έφυγε το 2021. Ο Λάιμερ δεν έχει προσφέρει όσα περίμεναν στην ομάδα, ενώ το μέλλον των Κίμιχ και Γκορέτσκα είναι αμφίβολο. Ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Μπάγερν, ωστόσο δε βοηθάει στην αμυντική λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: Η Μπάγερν Μονάχου κάνει μεγάλη κίνηση: Κλείνει τον Σίμονς!

Αντίθετα, ο Παλίνια είναι αρκετά καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και ένας από τους καλύτερους στο 1 εναντίον 1 στην Premier League. Έτσι, αναμένεται να βοηθήσει στη δημιουργία αλλά κυρίως στην Μπάγερν ελπίζουν πως θα βελτιώσει την άμυνά της, η οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, παρά το γεγονός πως έχει παίκτες όπως ο Ουπαμεκανό, ο Ντε Λιχτ και ο Ντάιερ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version