Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέμα χρόνου η πρώτη μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου!
Μπάγερν Μονάχου

Θέμα χρόνου η πρώτη μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου!

Τα περισσότερα ΜΜΕ στη Γερμανία αναφέρουν ότι έχουν μείνει μόνο τα τυπικά, ώστε η Μπάγερν Μονάχου να κάνει μία σπουδαία μεταγραφή.

03.07.2024 | 23:23

Η Μπάγερν Μονάχου την περασμένη σεζόν είχε πολλά και σημαντικά προβλήματα. Ειδικά από τη μέση και πίσω. Γι’ αυτό τον λόγο και θέλει να αλλάξει πολλά στην αμυντική λειτουργία του συλλόγου ο Βινσέντ Κομπανί.

Ο Βέλγος τεχνικός έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως, ώστε να αποχωρήσει από τις τάξεις του συλλόγου ο Ματίας Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός για όσα χρόνια ήταν στη γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να δείξει το ταλέντο του ή την κλάση του. Γι’ αυτό και οι Γερμανοί είναι θετικοί στο να τον πουλήσουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ίντερ και Μίλαν θα δώσουν τα… ρέστα τους για τον χαφ της Τότεναμ!

Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Τζόναθαν Τα. Ο ταλαντούχος στόπερ είναι βασικός με την εθνική Γερμανίας και έχει κάνει για την ώρα πολύ καλό Euro. Παρόλα αυτά το θέμα δεν είναι τόσο οι εμφανίσεις του με τα «πάντσερ». Αλλά κυρίως όλα όσα έκανε πριν από μερικούς μήνες με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με πολλά γερμανικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φλοριάν Πλέτενμπεργκ του «Sky Germany» οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Πλέον είναι απλά θέμα χρόνου, ώστε ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει από την επόμενη αγωνιστική χρονιά την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Μπάγερν Μονάχου: Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα υπάρχει και… συνέχεια!

Η περσινή σεζόν ήταν από τις χειρότερες της ιστορίας της Μπάγερν Μονάχου. Όχι μόνο οι Βαυαροί δεν κατέκτησαν κανέναν τίτλο, αλλά έγιναν… έρμαια των ορέξεων που είχαν οι παίκτες της Μπάγερ Λεβερκούζεν και γενικότερα οι αντίπαλοί τους.

Η απόκτηση του Τζόναθαν Τα είναι μόνο η αρχή. Όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές προσθήκες για τους Βαυαρούς που έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην περίπτωση του Τσάβι Σίμονς που δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version