Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άρσεναλ ο… «κέρβερος» – Έγινε το χατίρι στον Αρτέτα (pic)
Άρσεναλ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άρσεναλ ο… «κέρβερος» – Έγινε το χατίρι στον Αρτέτα (pic)

Eπίσημα παίκτης της Άρσεναλ με κανονική μεταγραφή έγινε ο Ντάβιντ Ράγια.

04.07.2024 | 17:17

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι και επίσημο! Η Άρσεναλ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως προχώρησε στην απόκτηση του Νταβίντ Ράγια από την Μπρέντφορντ με κανονική μεταγραφή…

Πλέον ο έμπειρος γκολκίπερ θα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην νέα εποχή της Άρσεναλ. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Premier League για την σεζόν 2023-2024, έκανε μια ΕΠΙΚΗ περσινή σεζόν με τους Λονδρέζους και ο Αρτέτα ζητούσε επίμονα την παραμονή του ποδοσφαιριστή, όπως και έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

Ο Ντέιβιντ Ράγια υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον σύλλογο για να ολοκληρώσει τη μόνιμη μεταγραφή του από την Μπρέντφορντ.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας πέρασε την περασμένη σεζόν μαζί μας ως δανεικός και ήταν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας που απολαύσαμε και της ιστορίας που γράψαμε. Έκανε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας σε 20 αγώνες ανέπαφη εστία. Δεκαέξι από αυτούς ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ και για αυτόν τον λόγο κέρδισε το «Χρυσό Γάντι της Πρέμιερ Λιγκ 2023/24»!

«Μετά από ένα χρόνο ως δανεικός στην Άρσεναλ, μπορώ επιτέλους να πω ότι είμαι παίκτης της Άρσεναλ για τα επόμενα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά πάντα ζω και απολαμβάνω το παρόν. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να βρίσκομαι εδώ και θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη που μου έχετε ήδη δώσει τον τελευταίο χρόνο», ήταν τα πρώτα λόγια του Ράγια μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

«Ο Ντέιβιντ μας έδειξε την περασμένη σεζόν πόσο σημαντικός παίκτης είναι για εμάς, οπότε είμαστε χαρούμενοι που είναι πλέον και επίσημα ο παίκτης μας. Είναι μεγάλη παρουσία στα αποδυτήρια μας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί του.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version