Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος για Σαουδική Αραβία ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι!
Saudi Pro League

Έτοιμος για Σαουδική Αραβία ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Έντερσον Μοράες το σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

04.07.2024 | 10:58

Για την ώρα η Μάντσεστερ Σίτι δεν μετράει απώλειες όμως τα διεθνή ρεπορτάζ καθημερινά θέλουν αρκετά από τα αστέρια των «Πολιτών» να φλερτάρουν με την έξοδο από το Έτιχαντ. Ανάμεσα στα ονόματα που συζητιούνται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες στη μεταγραφική αγορά και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, Έντερσον Μοράες.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει ζήσει κάθε δυνατή επιτυχία με την Μάντσεστερ Σίτι. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, κύπελλα. Έχει σηκώσει το Champions League. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης πορείας των «Πολιτών» όλα αυτά τα χρόνια. Μάλλον όμως τώρα έχει έρθει η ώρα να ζήσει μια νέα εμπειρία. Αυτό διαρρέουν οι κύκλοι του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Διάβασε επίσης: Κέρδισε τους πάντες η Ρεάλ Μαδρίτης – Δικός της ο Λένι Γιόρο

Η Αλ Νασρ τα βρήκε με τον Έντερσον – Μένει να τα βρει και με την Σίτι

To συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Ωστόσο η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση των «Πολιτών» θα σεβαστεί κάθε επιθυμία του Έντερσον.

Αν θέλει να αποχωρήσει τότε η Σίτι θα διαπραγματευτεί με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Αυτή τη στιγμή, η επικρατέστερη ομάδα για να αποκτήσει τον Έντερσον είναι η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Σαουδάραβες οδεύουν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με συνολικές απολαβές 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version