Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η άμυνα που θα έχει του χρόνου η Άρσεναλ τρομάζει την Ευρώπη! (pic)
Άρσεναλ

Η άμυνα που θα έχει του χρόνου η Άρσεναλ τρομάζει την Ευρώπη! (pic)

Η Άρσεναλ κάνει σημαντικά βήματα προόδου όσον αφορά τις μεταγραφικές της κινήσεις και δείχνει ότι η άμυνά της θα είναι το δυνατό της σημείο!

04.07.2024 | 00:18

Η Άρσεναλ έδειχνε ότι θέλει ενίσχυση στην επίθεσή της. Λογικό εδώ που τα λέμε. Την περσινή σεζόν οι Λονδρέζοι αν σε κάποια ματς δεν πήραν αυτό που χρειάζονταν ήταν κυρίως λόγω της επιθετικής τους αστοχίας. Και όχι τόσο λόγω της αμυντικής τους δεισλειτουργίας.

Οι Λονδρέζοι, όμως, φαίνεται πως βάζουν φωτιά στο… καλοκαίρι τους με μία μεταγραφή που σίγουρα δίνει απαντήσεις. Προς πάσα κατεύθυνση. Σύμφωνα με ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα αρχικά από την Ιταλία και σε δεύτερο ρόλο από την Αγγλία οι «κανονιέρηδες» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ίντερ και Μίλαν θα δώσουν τα… ρέστα τους για τον χαφ της Τότεναμ!

Η Άρσεναλ έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις του Ιταλού αμυντικού στα γήπεδα της Γερμανίας στο Euro 2024. Παράλληλα, εκείνος ήταν ένας από εκείνους που έλαμψαν με τη φανέλα της Μπολόνια την περσινή χρονιά. Γι’ αυτό και αρκετές ομάδες τον είχαν από κοντά.

Παρόλα αυτά εκείνος φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην Άρσεναλ και σε μία πιθανή του μεταγραφή στο Βόρειο Λονδίνο, παρά προς κάποια άλλη κατεύθυνση. Σύμφωνα με το «Sky Sports» το deal προχωράει με γοργούς ρυθμούς και υπάρχει αρχική συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της αγγλικής ομάδας. Πλέον πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με την Μπολόνια που δείχνει ικανοποιημένη με 50 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες ή και ημέρες ο Ιταλός να γίνει παίκτης της Άρσεναλ. Κάτι που σημαίνει ότι η άμυνά της θα γίνει ακόμη πιο καλή. Και πιο ποιοτική, αφού ο Καλαφιόρι έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως αριστερός μπακ. Με τον Μίκελ Αρτέτα να έχει ακόμη ένα γλυκό… πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει, μιας και ήδη για αριστερά υπάρχουν λύσεις όπως του Γιούριεν Τίμπερ, του Αλεξάντερ Ζιντσένκο, του Γιάκουμπ Κίβιορ και του Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Ιδού η άμυνα που μπορεί να έχει την επόμενη αγωνιστική χρονιά η Άρσεναλ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version