Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους ήθελε Καλαφιόρι, αλλά στοχεύει στον μπακ της Άρσεναλ πια!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ήθελε Καλαφιόρι, αλλά στοχεύει στον μπακ της Άρσεναλ πια!

Ιταλική ιστοσελίδα μπλέκει τη Γιουβέντους με τον Πολωνό μπακ της Άρσεναλ την ώρα που ο Μότα ιδανικά θα ήθελε τον Καλαφιόρι.

04.07.2024 | 21:32

Η Γιουβέντους και ο νέος της προπονητής, Τιάγκο Μότα, φέρονται να ενδιαφέρονται να κλείσουν συμφωνία με την Άρσεναλ για τον Γιάκουμπ Κίβιορ. Και είναι αλήθεια σύμφωνα με ιταλικό ρεπορτάζ πως Γιούβε και Μότα… λατρεύουν τον 24χρονο διεθνή Πολωνό. Η ιταλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κίβιορ ως εναλλακτική λύση στον κεντρικό αμυντικό της Μπολόνια, Ρικάρντο Καλαφιόρι, ο οποίος είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την Άρσεναλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πιθανή απόκτηση του Ιταλού διεθνή από τη λονδρέζικη ομάδα θα μπορούσε να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση μεταξύ της αμυντικής μονάδας στο «Έμιρεϊτς». Εάν ο Καλαφιόρι προσέλθει τελικά, τότε ο Κίβιορ θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι διαθέσιμος για πώληση αυτό το καλοκαίρι, μιας και θα αυξηθούν οι αριστεροί μπακ στην Άρσεναλ, μιας και υπάρχει κι ο Ζιντσένκο.




Να γιατί η Γιουβέντους έχει… τρέλα με τον Κίβιορ

Για τη «Βέκια Σινιόρα» και τον Κίβιορ είναι σημαντικό ότι υπάρχει και η προσωπική έγκριση του Μότα. Οι δυο τους δούλεψαν μαζί κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην Σπέτσια και, στην πραγματικότητα, ήταν ο Μότα που υπέγραψε τον Πολωνό αμυντικό το 2021.

Ο Μότα χρησιμοποίησε ακόμη και τον νεαρό μπακ ως μέσο σε ορισμένα σημεία της καριέρας του στη Σπέτσια λόγω της τεχνικής του ικανότητας στην μπάλα. Στη συνέχεια έγινε το ρεκόρ πώλησης της Σπέτσια στη μεταγραφική αγορά, ενσωματώνοντας στην Άρσεναλ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο του 2023.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Tuttosport , ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Τζιουντόλι, ακολουθεί επίσης τον νεαρό αμυντικό εδώ και αρκετά χρόνια, που χρονολογείται από την εποχή του ως διευθυντής στη Νάπολι. Ο Τζιουντόλι είχε προσπαθήσει μάλιστα να φέρει τον αμυντικό στη Νάπολη την εποχή της υπογραφής του στην Άρσεναλ.

Τέλος, το γεγονός ότι ο Κίβιορ είναι ήδη εξοικειωμένος με το περιβάλλον και το στυλ παιχνιδιού στη Serie A θεωρείται επίσης μπόνους για τον Τιάγκο Μότα και την ομάδα της Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version