Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κέρδισε τους πάντες η Ρεάλ Μαδρίτης – Δικός της ο Λένι Γιόρο
Λιλ ΟΣΚ

Κέρδισε τους πάντες η Ρεάλ Μαδρίτης – Δικός της ο Λένι Γιόρο

Ο Λένι Γιόρο πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

04.07.2024 | 10:19

Κανείς δεν σταματά τη Ρεάλ Μαδρίτης! Όταν η «Βασίλισσα» βάλει κάποιον στο μάτι, κανείς μα κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει στο να τον αποκτήσει. Οι Μαδριλένοι σύμφωνα με το ισπανικό Relevo βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού της Λιλ, Λένι Γιόρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Εδώ και πολύ καιρό ο Γάλλος στόπερ βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης και πολλών ακόμη μεγάλων ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Ευρώπης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά το ρεπορτάζ έχει πάρει προσωπικά το θέμα. Θέλει να δει τον μικρό να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ και να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Διάβασε επίσης: Η Λίβερπουλ έρχεται να κάνει θρύψαλα τα όνειρα της Μπαρτσελόνα!

Δε βλέπει την ώρα να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λένι Γιόρο

Η Λιλ δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι. Η πίεση του παίκτη όμως δείχνει πως αποδίδει καρπούς. Ο νεαρός αμυντικός γνωρίζοντας το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσωπό του ξέκοψε κάθε συζήτηση επέκτασης της συνεργασίας του με τη γαλλική ομάδα. Αποτέλεσμα η θέση αυτή να ασκήσει πίεση στη διοίκηση της Λιλ.

Οι «Λιλουά» κατανοώντας πως ο παίκτης του χρόνου θα χαθεί χωρίς ο σύλλογος να αποφέρει το παραμικρό κέρδος, μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει με τη Ρεάλ για τη μεταγραφή του. Οι δύο πλευρές κατά το Relevo τα έχουν βρει σε ένα ποσό που δεν ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version