Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρόος: «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»
EURO 2024

Κρόος: «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»

Ο Τόνι Κρόος... σήκωσε το γάντι που έριξε ο - μέχρι χθες - συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέλου!

04.07.2024 | 09:38

Σιγά μην δεν απαντούσε! Ισπανία και Γερμανία ετοιμάζονται για έναν μεταξύ τους προημιτελικό μέχρι τελικής πτώσης. Δύο από τα μεγάλα φαβορί του EURO2024 κοντράρονται μεταξύ τους πολύ νωρίς. Μία ομάδα θα προχωρήσει, μια θα προκριθεί και να συνεχίσει να διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα τελευταία 24ωρα οι δύο πλευρές εξαπολύουν επιθέσεις η μία στην άλλη δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα λίγο πριν την συνάντηση. Τελευταίος που έριξε… λάδι στη φωτιά ήταν ο Χοσέλου. Ο Ισπανός επιθετικός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι περιμένει στο ντέρμπι με τη Γερμανία. Τι πιστεύει πως θα γίνει στον αγώνα και πως θα είναι να παίζει απέναντι στον Τόνι Κρόος.

Διάβασε επίσης: Hats off στον Γιαμάλ από Μουσιάλα «Εγώ στα 16 μου…»

Διαφωνεί με τον Χοσέλου ο Κρόος

«Όσον αφορά στον Τόνι πιστεύω ότι την Παρασκευή θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χοσέλου και όπως είναι λογικό άναψε φωτιές με αυτή την ατάκα του. Θυμίζουμε πως ο Τόνι Κρόος έχει ανακοινώσει πως μετά το τέλος του EURO2024 θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Κρόος απάντησε σε αυτή τη δήλωση πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου: «Ο στόχος, ατομικός και ομαδικός, είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε μεγάλη θέληση να προχωρήσουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η παρουσία στους 8 ήταν ο μίνιμουμ στόχος. Ξέρω πολύ καλά τον Χοσέλου και ξέρω τι σκόπευε να κάνει. Τον αφήνω να έχει αυτή την επιθυμία για μένα και θα κάνουμε τα πάντα για μην πραγματοποιηθεί. Δεν πιστεύω ότι θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι την Παρασκευή οπότε πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version