Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαπέ: «Σέβομαι τον Κριστιάνο, αλλά θέλω να τον στενοχωρήσω»
EURO 2024

Μπαπέ: «Σέβομαι τον Κριστιάνο, αλλά θέλω να τον στενοχωρήσω»

Τον τεράστιο σεβασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ο Κιλιάν Μπαπέ, που αύριο θα παίξουν μαζί.

04.07.2024 | 19:35

Την Παρασκευή 5/7, η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ. Οι δύο σούπερ σταρ κοντράρονται με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro. Ο 25χρονος επιθετικός αναμένει την παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου να τον ρωτούν μεταξύ άλλων για το αν θα είναι ο διάδοχος του CR7 στους «μερέγχες».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιλιάν Μπαπέ:

«Είναι τιμή μου, όλοι γνωρίζουν το θαυμασμό που τρέφω για τον παίκτη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Θα παραμείνει ένας θρύλος του παιχνιδιού, αλλά ελπίζουμε να κερδίσουμε αύριο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικός. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος παίκτης σαν κι αυτόν.

Εγώ να είμαι ο διάδοχος του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης; Θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία. Έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω το όνειρό μου να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω να γράψω την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά η ιστορία του Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μοναδική. Ελπίζω να κάνω κάτι μοναδικό. Έχω μόνο επαίνους για εκείνον.

Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Κριστιάνο. Αλλά αύριο ελπίζω να μην είναι τόσο χαρούμενος γιατί θέλουμε να φτάσουμε στον ημιτελικό. Όσο για τον Πέπε; Δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον του, σέβομαι αυτό που έχει κάνει στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το να είναι με τη ΝΤ ως βασικός σε αυτή την ηλικία είναι απίστευτο. Είναι τιμή για μένα να παίζω εναντίον τέτοιων παικτών.

Βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση; Δεν νομίζω. Δεν ήμουν ποτέ κάποιος που ψάχνει για δικαιολογίες, αλλά είναι αλήθεια ότι χρειάζομαι μια καλή προετοιμασία, την οποία θα κάνω με την ομάδα μου».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version