Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στόουνς: «Το γκολ του Μπέλινγκχαμ μπορεί να αλλάξει την ιστορία μας»!
EURO 2024

Στόουνς: «Το γκολ του Μπέλινγκχαμ μπορεί να αλλάξει την ιστορία μας»!

Ο Τζον Στόουνς προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε πως το τρομερό γκολ του Μπέλινγκχαμ μπορεί να ήταν αυτό που χρειαζόταν η Εθνική Αγγλίας.

04.07.2024 | 20:18

Ο Τζον Στόουνς πιστεύει ότι το γκολ ισοφάρισης του Τζουντ Μπέλινγκχαμ εναντίον της Σλοβακίας θα μπορούσε να αποτελέσει κομβική στιγμή για την πορεία της Αγγλίας στο Euro 2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αγγλία βρισκόταν στο… αγκαλιά με τον αποκλεισμό στη φάση των «16», όταν ο Μπέλινγκχαμ πέτυχε ένα τρομερό γκολ με ψαλίδι στο 95ο λεπτό και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε την ανατροπή και έστειλε την Αγγλία στην επόμενη φάση.

Σκεπτόμενος το γκολ του Μπέλινγκχαμ, ο Στόουνς σημείωσε: «Νομίζω ότι είναι ένα σημείο καμπής συναισθηματικά, που συνέβη σε μια τόσο πιεστική στιγμή. Θα αλλάξει πολλά για την ομάδα. Υπάρχει μια σπουδαία εικόνα με εμάς να πανηγυρίζουμε, με τον πάγκο και το προσωπικό να είναι όλοι όρθιοι. Δείχνει την ενότητά μας».

Ο Στόουνς θεωρεί ότι το γκολ Μπέλινγκχαμ μπορεί να αλλάξει τα πράγματα

Ο Στόουνς τόνισε τη σημασία του να βιώνει κανείς τέτοιες στιγμές. «Έχοντας περάσει από αυτό, πιστεύουμε περισσότερο στην ικανότητά μας να αποδίδουμε υπό πίεση. Στα τελευταία παιχνίδια, έχω τονίσει την ανάγκη να προοδεύσουμε και να παίξουμε το ρευστό στυλ μας. Αλλά δε θέλω επίσης να απαξιώσω την άλλη βραδιά. Στα 60 λεπτά πίστευα ότι είχαμε χάσει, αλλά αλλάξαμε νοοτροπία και συνεχίσαμε να πιστεύουμε. Αυτό είναι ισχυρό για εμάς και για όσους μας παρακολουθούν. Δείχνει ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ο Στόουνς αναγνώρισε την απογοήτευση των οπαδών για την απόδοσή τους, βλέποντάς την ως κίνητρο για να πιέσουν περισσότερο. «Αναγνωρίζουμε ότι οι οπαδοί δεν ήταν ευχαριστημένοι. Το χρησιμοποιούμε αυτό ως καύσιμο για να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να το κάνουμε να μετρήσει».

Διαβάστε επίσης: Μπέλινγκχαμ: «Ένιωσα λες και είμαι ο Κριστιάνο, αλλά… στο τέλος γελούσα μόνος μου»

Τέλος, αναφορές υπογραμμίζουν ότι η Αγγλία μπορεί να στραφεί σε άμυνα με τρεις παίκτες για τον προημιτελικό, αλλάζοντας το κλασικό της σύστημα. Ο Στόουνς συζήτησε τα πλεονεκτήματα και των δύο σχηματισμών. «Και οι δύο φέρνουν διαφορετική δυναμική στο παιχνίδι και δημιουργούν διαφορετικά προβλήματα στον αντίπαλο. Είμαστε ρευστοί και στα δύο συστήματα, αλλά είναι απόφαση του προπονητή με βάση τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version