Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Το μεγάλο «στοίχημα» των Ιταλών επέστρεψε στην Serie A για να τα… σαρώσει όλα!
Serie A

Επίσημο: Το μεγάλο «στοίχημα» των Ιταλών επέστρεψε στην Serie A για να τα… σαρώσει όλα!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Αταλάντα... και αλλάζουν οι ισορροπίες στην Serie A!

05.07.2024 | 15:44

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Αταλάντα καθώς επισημοποίησε την απόκτηση του Ζανιόλο, σε μια μεταγραφή που την αλλάζει επίπεδο, με τον σπουδαίο Ιταλό σταρ να θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

«Η Αταλάντα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση Ζανιόλι, με τη μορφή δανεισμού έως τις 30 Ιουνίου 2025 με οψιόν αγοράς και υποχρέωση να μονιμοποιήσει τη μεταγραφή υπό προϋποθέσεις, από την Galatasaray», ήταν η σχετική ανακοίνωση των Ιταλών.

Ο Ζανιόλο ήθελε σαν τρελός να αποχωρήσει από την Τουρκία και να επιστρέψει στην λίγκα που μεγαλούργησε και η Αταλάντα του έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Μιλάμε για έναν επιθετικό με τεράστια ποιότητα, ωστόσο οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του και οι λάθος επιλογές δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που πίστευε και ο ίδιος.

Στα 25 του χρόνια όμως έχει όλο το μέλλον μπροστά του και θέλει να κάνει μια νέα αρχή με την Αταλάντα. Να θυμίσουμε πως έκανε σπουδαίες σεζόν όντας ποδοσφαιριστής της Ρόμα, όμως δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο στην Άστον Βίλα και Γαλατασαράϊ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version