Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Euro 2024: Η Γερμανία χάνει τον «βράχο» της άμυνας στον πιθανό ημιτελικό!
EURO 2024

Euro 2024: Η Γερμανία χάνει τον «βράχο» της άμυνας στον πιθανό ημιτελικό!

Αν η Γερμανία προκριθεί στον ημιτελικό του Euro 2024 δε θα έχει μαζί της τον Αντόνιο Ρούντιγκερ.

05.07.2024 | 19:56

Η Εθνική Γερμανίας, όπως και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, είναι από τα φαβορί του Euro 2024. Οι Γερμανοί δε δυσκολεύτηκαν να προκριθούν από τη φάση των ομίλων με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Απέναντι στη Σκωτία έκαναν… πάρτι με 5-1, ενώ κέρδισαν και την Ουγγαρία με 2-0. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ελβετία ήρθαν ισόπαλη με 1-1 και έτσι πήραν την πρόκριση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στη φάση των «16» η Γερμανία αναμετρήθηκε με τη Δανία και πήρε ακόμη μία νίκη με 2-0 και έτσι πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί, αναμετρήθηκε με την Εθνική Ισπανίας, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σκωτία πέτυχε αυτογκόλ στο 87ο λεπτό. Με την Ουγγαρία, ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είδε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Ρούντιγκερ και στο ματς της Εθνικής Γερμανίας με την Ισπανία.

Η Γερμανία δε θα έχει τον Ρούντιγκερ αν περάσει στον ημιτελικό του Euro 2024

Έτσι, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δε θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Euro 2024 αν η Γερμανία καταφέρει να προκριθεί απέναντι στην Ισπανία. Φυσικά, πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα από τον Νάγκελσμαν, καθώς εκεί η Γερμανία θα αντιμετωπίσει (αν προκριθεί) είτε την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο είτε τη Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ. Έτσι, μένει να φανεί -αν όντως πάρει την πρόκριση- τι θα… σκαρφιστεί ο Νάγκελσμαν για να καλύψει το μεγάλο κενό που θα αφήσει ο έμπειρος Γερμανός αμυντικός.

Διαβάστε επίσης: Φόβοι στην Ισπανία: Αποχώρησε τραυματίας ο Πέδρι! (vid)

Θυμίζουμε πως ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αγωνίζεται με τη Γερμανία από το 2014. Έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 21 ετών και από τότε έχει αγωνιστεί σε 73 αναμετρήσεις, ενώ έχει πετύχει και 3 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα είχε περάσει και από όλες τις ακαδημίες της Εθνικής Γερμανίας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version