Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι δύο τερματοφύλακες που τσεκάρει η Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι δύο τερματοφύλακες που τσεκάρει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Αντρέι Λουνίν δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος και έτσι η «Βασίλισσα» έχει ήδη βρει δύο πιθανούς αντικαταστάτες.

05.07.2024 | 20:27

Το μέλλον του Αντρέι Λουνίν μόνο βέβαιο δεν είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον παίκτη να φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του στη «Βασίλισσα», αφού μετά την εξαιρετική του σεζόν είναι πάλι δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η Ρεάλ έχει δύο πιθανές λύσεις σε περίπτωση που ο Ουκρανός αποφασίσει να φύγει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου αυτό το καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρώτη επιλογή είναι να παραταθεί ο δανεισμός του Κέπα Αρριζαμπαλάγκα στη Ρεάλ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι για να αντικαταστήσει αρχικά τον τραυματία Κουρτουά. Ωστόσο, ο Κέπα έχασε τελικά τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Λουνίν. Σε περίπτωση που ο Ουκρανός διεθνής φύγει αυτό το καλοκαίρι, ο Κέπα θα μπορούσε να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ευχαριστημένη από τον επαγγελματισμό του Κέπα κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο και θα ήταν ανοιχτή στο να διατηρήσει τις υπηρεσίες του για έναν ακόμη χρόνο.

Η Ρεάλ θα ψάξει για τερματοφύλακα αν φύγει ο Λουνίν

Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίσει να μη φέρει πίσω τον Κέπα ή αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επίτευξη συμφωνίας με την Τσέλσι, ο σύλλογος μπορεί πάντα να εξερευνήσει τη μεταγραφική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να παρακολουθεί τον Ζοάν Γκαρσία, τον 23χρονο τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, ο οποίος διανύει μια αξιοσημείωτη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Η Μπρέντφορντ στοχεύει παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Γκαρσία μπήκε κανονικά στην πρώτη ομάδα της Εσπανιόλ νωρίτερα φέτος και έκτοτε έχει γίνει καθοριστικός παίκτης για την καταλανική ομάδα. Οι εμφανίσεις του συνέβαλαν καθοριστικά στο να πετύχει η Εσπανιόλ την επιστροφή της στην La Liga. Ως εκ τούτου, ο Γκαρσία θα μπορούσε να είναι μια ελκυστική επιλογή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και μπορεί να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από την Άρσεναλ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version