Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ σε Μπρούνο Φερνάντες: «Πήγαινε μίλα με την Αλ Νασρ»!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ σε Μπρούνο Φερνάντες: «Πήγαινε μίλα με την Αλ Νασρ»!

Kαι ξαφνικά προέκυψε αγγλικό δημοσίευμα που αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ διώχνει τον αρχηγό της, Μπρούνο Φερνάντες.

06.07.2024 | 12:39

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με το ΤeamTALK, οι «κόκκινοι διάβολοι» άναψαν το πράσινο φως στον Μπρούνο Φερνάντες να συζητήσει πιθανή μεταγραφή στην Αλ Νασρ! Εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται ο συμπατριώτης του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αποκλεισμός της Εθνικής Πορτογαλίας από τη Γαλλία στο Εuro έφερε σαν αναπάντεχη συνέπεια τα όσα ισχυρίζεται η αγγλική ιστοσελίδα. Ο Μπρούνο Φερνάντες πιθανώς να αποχωριστεί το περιβραχιόνιο της Γιουνάιτεντ και κατ επέκταση την ίδια της τη φανέλα. Η Αλ Νασρ του Ριάντ τον θέλει στο ρόστερ της στην προσπάθεια που θα κάνει να επανέλθει στην κορυφή του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου. Την οποία έχει απωλέσει δυο συνεχόμενες χρονιές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αρχηγό.

Ας αναφέρουμε και τις λεπτομέρειες αναφορικά με τον Φερνάντες, ο οποίος έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγοραστική του αξία είναι άκρως υψηλή και φθάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Συνεπώς, αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία του στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version