Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κανένα αστέρι του Euro δεν έχει το ρεκόρ του Καντέ με τη Γαλλία!
EURO 2024

Κανένα αστέρι του Euro δεν έχει το ρεκόρ του Καντέ με τη Γαλλία!

Ο Ενγκολό Καντέ δείχνει ολοένα και περισσότερο πόσο σημαντικός είναι για την εθνική ομάδα της Γαλλίας στο Euro 2024.

06.07.2024 | 18:49

Ο Ενγκολό Καντέ τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Δεν είναι ο ίδιος παίκτης που είτε με τη Λέστερ, είτε λίγο αργότερα με την Τσέλσι. Παρόλα αυτά ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν δίστασε στιγμή να του δώσει φανέλα βασικού και στο φετινό Euro. Μία κίνηση που έμελλε να είναι κομβικής σημασίας.

Όχι μόνο για τον ίδιο τον παίκτη. Αλλά κυρίως για τους «τρικολόρ». Κακά τα ψέματα. Οι Γάλλοι παρά το ρόστερ που έχουν που είναι γεμάτο σπουδαία ονόματα και παίκτες κλάσεις δεν έχουν καταφέρει σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουν τον ντόρο που είχε γίνει για εκείνους. η αμυντική παράταξη των ποδοσφαιριστών του Ντιντιέ Ντεσάν και ο τρόπος που προσεγγίζουν κάθε παιχνίδι δεν είναι μόνο αμυντικός. Ή κυνικός. Μα δημιουργεί δυσαρέσκεια στους ουδέτερους φίλους τους αθλήματος.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Αρσέν Βενγκέρ αποθέωσε με δηλώσεις του τον Κριστιάνο και ας μην έβαλε ούτε ένα γκολ!

Ο Ενγκολό Καντέ ποτέ στην καριέρα του δεν ξεχώριζε για τις επιθετικές αρετές του. Παρόλα αυτά το παιχνίδι του παραμένει μεστό και σημαντικό για την εθνική ομάδα της Γαλλίας .Κάτι που φαίνεται και από την αποτελεσματικότητα που έχουν με τον έμπειρο μέσο στα μεγάλα τουρνουά, αφού σε 20 ματς σε μεγάλες διοργανώσεις μετράνε 13 νίκες και επτά ισοπαλίες και καμία ήττα.

Το απίθανο σερί του Καντέ, που δεν το έχει κανείς άλλος παίκτης με την εθνική του ομάδα, παραλίγο να σπάσει με την Πορτογαλία στα πέναλτι. Όμως, ούτε αυτό συνέβη, αφού η Γαλλία πήρε την πρόκριση!

Ενγκολό Καντέ: Τρέχει, μαρκάρει και… χαμογελάει!

Τα κάνει όλα και συμφέρει ο Ενγκολό Καντέ στο Euro της Γερμανίας. Παρά τα… χρονάκια του ο έμπειρος κεντρικός μέσος δείχνει σαν να μην έχει περάσει ημέρα από το prime του. Ωστόσο, εκείνο που διαφέρει σε σχέση με άλλες φορές στην εθνική ομάδα της Γαλλίας είναι η αρχή ανάπτυξη όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, αλλά και γενικότερα η εκτέλεση.

Μιας και οι Γάλλοι ακόμα δεν έχουν σημειώσει ένα γκολ σε κανονική ροή παιχνιδιού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version