Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκλαψε μέχρι κι ο αλύγιστος Πέπε – Τον παρηγόρησε ο Κριστιάνο στο κοινό τους κύκνειο άσμα (pics, vid)
EURO 2024

Έκλαψε μέχρι κι ο αλύγιστος Πέπε – Τον παρηγόρησε ο Κριστιάνο στο κοινό τους κύκνειο άσμα (pics, vid)

Επί σειρά 20 ετών οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε κοσμούν τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. Μέχρι το Σάββατο 5/7 όμως...

06.07.2024 | 11:20

Οι αγκαλιές του Πέπε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζοντας ότι δεν θα ξαναπαίξουν μαζί ήταν ένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν το Euro 2024. Οι δύο θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπου πιθανότατα αγωνίστηκαν για τελευταία φορά σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση με το εθνόσημο της χώρας τους, λύγισαν μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στα πέναλτι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μάλιστα ο 41χρονος Πέπε, απαρηγόρητος, ξέσπασε σε κλάματα, με τον 39χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο να τρέχει να τον παρηγορήσει. Δύο τους έχουν βιώσει μοναδικές στιγμές με το εθνόσημο με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro το 2016. Κατά πως φαίνεται, ο αλύγιστος Πέπε έντονα φορτισμένος, εν τέλει λύγισε… «Αυτή η αγκαλιά του Κριστιάνο… ναι σημαίνει πολλά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή επειδή πονάει, είμαστε σαν αδέρφια, θα τα συζητήσουμε μετά», είπε ο λακωνικός Πέπε στη μικτή ζώνη μετά το πέρας του αγώνα με τη Γαλλία.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version