Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά τον Λουίζ, η Γιουβέντους πήρε και την Αλίσια Λέμαν! (pic)
Γιουβέντους

Μετά τον Λουίζ, η Γιουβέντους πήρε και την Αλίσια Λέμαν! (pic)

Σκιά του Ντάγκλας Λουίζ η αγαπημένη του, Αλίσια Λέμαν, η οποία υπέγραψε κι εκείνη στη Γιουβέντους.

06.07.2024 | 13:10

Παρέα στο Τορίνο θα ζουν πλέον ο Ντάγκλας Λουίζ και η Αλίσια Λέμαν! Μιας και με τη φανέλα της Γιουβέντους θα αγωνίζεται πλέον και η αγαπημένη του Βραζιλιάνου μέσου που υπέγραψε τις προάλλες στους «μπιανκονέρι» για 51 εκατομμύρια ευρώ. Η Άστον Βίλα μετά τον Λουίζ χάνει ποιότητα και ομορφιά κι από τη γυναικεία της ομάδα έπειτα από την αποχώρηση της Ελβετίδας διεθνούς μέσου.

Η 25χρονη καλλονή ποδοσφαιρίστρια αφήνει μετά από τρία χρόνια την Άστον Βίλα για να ακολουθήσει στην Ιταλία τον καλό της, Ντάγκλας Λουίζ. Τη σεζόν που μας πέρασε η Γιούβε τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα πίσω από την πρωταθλήτρια, Ρόμα. Και μαζί με εκείνη και τη Φιορεντίνα θα αγωνίζονται στο γυναικείο Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι που η Λέμαν δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει, καθώς η Βίλα τερμάτισε 7η στο πρωτάθλημα Αγγλίας γυναικών μένοντας εκτός Ευρώπης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους:

«Η Αλίσια είναι νέα παίκτρια της Γιουβέντους Γυναικών: το συμβόλαιό της με την ομάδα της Γιουβέντους ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027, έχοντας φτάσει στο Τορίνο από την Άστον Βίλα.

Ένας διεθνούς φήμης επιθετικός χαφ ενισχύει το επιθετικό τμήμα των μπιανκονέρι προερχόμενη από μια σεζόν στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 17 εμφανίσεις και τρία γκολ, εν μέρει περιορισμένες λόγω τραυματισμών.

Η 25χρονη Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια ξεκίνησε όταν ήταν μόλις εννέα στο Konolfingen, στη συνέχεια μετακόμισε στη Young Boys με την οποία έκανε το ντεμπούτο της στην Ελβετική Serie A γυναικών το 2016. Την επόμενη σεζόν τελείωσε ως η καλύτερη σκόρερ για τους κιτρινόμαυρους με εννέα γκολ και αμέσως κλήθηκε στην Αγγλία, όπου έπαιξε στην FA Women’s Super League – το κύριο αγγλικό πρωτάθλημα γυναικών – για τη Γουέστ Χαμ. Μετά τον δανεισμό της στην Έβερτον μετακόμισε στη Μπέρμιγχαμ, στην Άστον Βίλα, όπου έπαιξε τις τελευταίες τρεις σεζόν ως εξτρέμ.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version