Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλοι βλέπουν Euro, αλλά η Ντόρτμουντ έκανε αθόρυβα μία από τις καλύτερες μεταγραφές!
Ντόρτμουντ

Όλοι βλέπουν Euro, αλλά η Ντόρτμουντ έκανε αθόρυβα μία από τις καλύτερες μεταγραφές!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πολύ κοντά σε μία μεταγραφή που θα την βοηθήσει πολύ στον χώρο της μεσαίας της γραμμής.

06.07.2024 | 16:24

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι σαν τις άλλες ομάδες. Οι λόγοι πολλοί και διαφορετικοί. Οι Βεστφαλοί ξεχωρίζουν, μέχρι και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Αρκετοί σύλλογοι από τη Bundesliga και όχι μόνο είτε παρακολουθούν το Euro και όλα όσα γίνονται στα γήπεδα της Γερμανίας για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Είτε περιμένουν να τελειώσει το μεγαλύτερο τουρνουά του καλοκαιριού πριν ξεκινήσουν να ανακοινώνουν το ένα deal, μετά το άλλο. Οι φιναλίστ του περσινού Champions League, όμως, κάνουν… πραγματάκια όσο όλη η Ευρώπη περιμένει να δει ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Αρσέν Βενγκέρ αποθέωσε με δηλώσεις του τον Κριστιάνο και ας μην έβαλε ούτε ένα γκολ!

Έτσι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με έναν από τους καλύτερους μέσους της Premier League. Ο λόγος για τον Πασκάλ Γκρος, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μπράιτον τα τελευταία χρόνια. Η γερμανική ομάδα έχει δώσει τα χέρια με τον έμπειρο μέσο και το μόνο που απομένει, ώστε να τον κάνει και επίσημα δικό της είναι να τα βρει με την αγγλική ομάδα.

Κάτι που δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Φλοριάν Πλέντενμπεργκ, όπου δύσκολα πέφτει έξω. Με την Μπράιτον να αξιώνει κοντά στα 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την κίνηση του Γκρος.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ψάχνει φτηνές και ποιοτικές λύσεις!

Η πορεία της Μπορούσια Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν στo Champions League ήταν κάτι που δεν περίμεναν πολλοί. Όμως, οι Βεστφαλοί έχουν πλάνο και σχέδιο.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορούν να ανέβουν επίπεδο με φτηνές και ποιοτικές λύσεις. Με ευκαιρίες που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. Όπως στην περίπτωση του Πασκάλ Γκρος. Και αυτό σκοπεύουν να κάνουν με τον Νούρι Σαχίν, ο οποίος είναι ο νέος της τεχνικός να δίνει ιδιαίτερο βάρος στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version