Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβάρει τα κιτρινόμαυρα της Ντόρτμουντ ο γκολτζής από τη Γουϊνέα (pic)
Ντόρτμουντ

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα της Ντόρτμουντ ο γκολτζής από τη Γουϊνέα (pic)

Η Ντόρτμουντ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια μεγάλη μεταγραφή με τον δεύτερο σκόρερ της περσινής Bundesliga.

06.07.2024 | 11:49

Η ομάδα του, η Στουτγκάρδη, βγήκε δεύτερη στην Bundesliga προσπερνώντας την ύστατη ώρα την Μπάγερν Μονάχου. Ο ίδιος δεύτερος σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος με 28 γκολ, πίσω από τα 36 του Χάρι Κέιν. Ο Σερού Γκιρασί λοιπόν, ετοιμάζει βαλίτσες για την Κοιλάδα του Ρουρ και την Ντόρτμουντ συγκεκριμένα!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το καλοκαίρι του 2022 η Στουτγκάρδη τον είχε αποκτήσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν. Δεν ήταν η πρώτη φορά του γεννημένου στο Αρλ της Γαλλίας επιθετικού από τη Γουϊνέα που έπαιζε στη Γερμανία. Μιας και την τριετία 2016-2019 είχε αγωνιστεί με την Κολωνία. Ο Γκιρασί πείθει τους Σουηβούς με την απόδοσή του παρά το ότι η ομάδα γλίτωσε παρά τρίχα τον υποβιβασμό τη σεζόν 2022-23. Αγοράζουν τον παίκτη με 9 εκατομμύρια ευρώ και τη σεζόν που πέρασε τον είδαν να κάνει παπάδες!

Ο Σερού Γκιρασί οδηγεί τη Στουτγκάρδη σε αλλεπάλληλες νίκες, εν τέλει στο Champions League μετά από αρκετά χρόνια. Όμως, αφήνει με πικρία τους οπαδούς του συλλόγου, μιας και όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, ετοιμάζεται για την Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια παρόλο που έχει τους Φύλκρουγκ και Αλέ στο ρόστερ της, θα ενσωματώσει εκτός απροόπτου και τον Γκιρασί. Με μόλις 17,5 εκατομμύρια ευρώ τον έκλεισε και η ανακοίνωση αναμένεται συντόμως. Λέμε μόλις μιας και η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι το εν λόγω ποσό. Καθώς η πραγματική του αξία είναι στα 40 εκατομμύρια ευρώ, με το τρέχον συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη να εκπνέει σε δυο χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version