Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα ημιτελικά και με τη… βούλα ο Καναδάς που ξανασυναντά την Αργεντινή! (vids)
Copa America 2024

Στα ημιτελικά και με τη… βούλα ο Καναδάς που ξανασυναντά την Αργεντινή! (vids)

Την πρόκριση στα πέναλτι επί της Βενεζουέλας πήρε ο Καναδάς και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Αργεντινή.

06.07.2024 | 09:21

Στα πέναλτι κρίθηκε και ο δεύτερος (χρονικά) προημιτελικός στο Κόπα Αμέρικα, που είδε τον Καναδά να επικρατεί της Βενεζουέλας με 4-3 από την άσπρη βούλα και να φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά από έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με τις ομάδες να βρίσκονται σε ισοπαλία μετά από πέντε εκτελέσεις εκάστη, ο Μαξίμ Κρεπό απέκρουσε το σουτ του Γουίλκερ Άνχεκ και ακολούθως ο Ισμαήλ Κονέ έβαλε το νικητήριο πέναλτι για τους Βορειοαμερικανούς.




Ο Καναδάς, ο οποίος σημείωσε μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων, ξεκίνησε τον αγώνα πολύ επιθετικά και η πίεσή του απέδωσε καρπούς στο 13ο λεπτό, καθώς ο Γιάκομπ Σάφελμπουργκ μετέτρεψε σε γκολ τη σέντρα του Τζόναθαν Ντέιβιντ.

Η Βενεζουέλα βρήκε την ισοφάριση στο 64ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ Σάλομον Ρόντον, που είδε τον Κρεπό από τη γραμμή του και με μια λόμπα πέρασε την μπάλα από πάνω του ισοφαρίζοντας. Ο Καναδάς πλέον, θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου, Αργεντινή, στο Νιου Τζέρσεϊ την Τρίτη διεκδικώντας μια θέση στον τελικό της 14ης Ιουλίου.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version