Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσουαμενί: «Γράψαμε ιστορία! Είμαστε στα ημιτελικά χωρίς να έχουμε βάλει γκολ…»
EURO 2024

Τσουαμενί: «Γράψαμε ιστορία! Είμαστε στα ημιτελικά χωρίς να έχουμε βάλει γκολ…»

Ο Τσουαμενί αναφέρθηκε στην πορεία της Γαλλίας στο EURO 2024!

06.07.2024 | 17:25

Η Γαλλία πήρε την επική πρόκριση κόντρα στην Πορτογαλία, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Η ομάδα του Ντεσάμπ άφησε εκτός αυτήν του Κριστιάνο Ρονάλντο και πλέον θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον πρώτο σπουδαίο ημιτελικό.

Το περίεργο με τους Γάλλους είναι πως δεν έχουν καν σκοράρει στην διοργάνωση! Τρεις ισοπαλίες (0-0) και δύο νίκες με 1-0 κόντρα σε Αυστρία και Βέλγιο… με αυτογκόλ. Ο Τσουαμενί μίλησε για αυτό το γεγονός και ξεκαθάρισε πως… έχει ήδη γράψει ιστορία η ομάδα του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είμαστε στα ημιτελικά χωρίς να σκοράρουμε, νομίζω ότι είναι ιστορικό. Μετά από λίγο θα πρέπει να βάλουμε γκολ ούτως ή άλλως γιατί δεν γίνεται να πάμε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν μας ενδιαφέρει αν αξίζαμε την νίκη ή όχι, μετράει το αποτέλεσμα και μόνο», δήλωσε ο Γάλλος.

«Ένα μήνυμα για τον Τόνι Κρόος ; Τόνι, σε ευχαριστώ πολύ για όλα, ήταν χαρά για μένα που έπαιξα με έναν από τους καλύτερους χαφ στην ιστορία του ποδοσφαίρου», ξεκαθάρισε.

«Ο Μενιάν είναι απίστευτος γκολκίπερ. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, η Μίλαν είναι τυχερή που τον έχει. Είμαστε πολύ καλοί αμυντικά, αλλά όταν [η Πορτογαλία] κατάφερε να φτάσει μέχρι την εστία, γνωρίζουμε πως είχαμε εκεί έναν τερματοφύλακα που κάνει τη διαφορά», είπε ο Τσουαμενί.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version