Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι θέλει να... αλλάξει ξανά όλα τα δεδομένα στην Ευρώπη και να κάνει δικό της τον παικταρά του Αλόνσο.

07.07.2024 | 13:33

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την «ΑS» έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Φλόριαν Βιρτζ. Ο νεαρός έκανε τρομερές εμφανίσεις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, τελειώνοντας τη σεζόν με 38 γκολ σε 49 ματς. O παίκτης ήταν καθοριστικός για το αήττητο double της ομάδας του αλλά και για την πορεία μέχρι τον τελικό του Europa League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βιρτζ είναι ικανοποιημένος από την παραμονή του στη Λεβερκούζεν για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν, προς μεγάλη ανακούφιση της διοίκησης της Λεβερκούζεν. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σημείωσε ότι η Λεβερκούζεν θεωρεί τον ποδοσφαιριστή «ανέγγιχτο» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν το 2025, με την «AS» να αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι μπορεί να εξασφαλίσει το «διαμάντι» την επόμενη σεζόν.

Η Ρεάλ θέλει τον Βιρτζ

Δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν ότι η Λεβερκούζεν θα απαιτούσε το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ για να αφήσει τον Βιρτς να φύγει. Το ποσό αυτό θα σπάσει το μεταγραφικό ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για τον Αζάρ. Η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτή του Βέλγου, αν πληρούνται ορισμένες προσθήκες, αλλά ακόμα και αυτό δε θα μπορούσε να συγκριθεί με τα 150 εκατομμύρια ευρώ για τον Βιρτς.

Διαβάστε επίσης: Το… πανούργο σχέδιο της Ρεάλ – Σενάριο «καταστροφή» για την Μπάγερν Μονάχου!

Η «AS» αναφέρει πως η Ρεάλ μαζεύει χρήματα ώστε να κάνει αυτή την κίνηση, αφού θεωρεί πως ο Βιρτζ μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της ομάδας, μαζί με τον Βινίσιους, τον Ροντρίγκο και τον Μπαπέ. Σίγουρα δε θα είναι καθόλου εύκολη η απόκτησή του, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποδείξει πως όταν θέλει να αποκτήσει έναν παίκτη, τότε αργά ή γρήγορα θα το κάνει. Έτσι, μένει να φανεί αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μπορέσει να κάνει ξανά τα… μαγικά του.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version