Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι βρίσκεται… μία ανάσα από το «πολυεργαλείο» που θέλει ο Μαρέσκα!
Τσέλσι

Η Τσέλσι βρίσκεται… μία ανάσα από το «πολυεργαλείο» που θέλει ο Μαρέσκα!

Η Τσέλσι είναι πολύ κοντά σε μία σημαντική προσθήκη, όπως έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

07.07.2024 | 11:57

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε στη στήλη του «Daily Briefing» στο «CaughtOffside» και αποκάλυψε ότι η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Ρενάτο Βέιγκα από τη Βασιλεία. Η μεταγραφή αυτή, η οποία αποτιμάται στα 14 με 15 εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Τσέλσι είναι ενθουσιασμένη για την εξασφάλιση αυτού του πολλά υποσχόμενου νεαρού ταλέντου σε μία αρκετά χαμηλή τιμή. Ο Ρομάνο σημειώνει ότι ο Βέιγκα  μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, ως αριστερός μπακ ή ως αμυντικός μέσος, καθιστώντας τον πολύτιμο παίκτη στα πλάνα του Ένζο Μαρέσκα. Η ικανότητά του να καλύπτει πολλές θέσεις αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα.

Η Τσέλσι προχωράει σε μία σημαντική προσθήκη

«Ο Ρενάτο Βεΐγκα βρίσκεται καθ’ οδόν προς την Τσέλσι με μεταγραφή για 14 με 15 εκατομμύρια ευρώ από τη Βασιλεία. Θεωρείται κάποιος που μπορεί να παίξει ως κεντρικός αμυντικός, αριστερός αμυντικός ή αμυντικός μέσος, οπότε καλύπτει πολλές θέσεις», δήλωσε ο Ρομάνο. «Η Τσέλσι βλέπει τον Βέιγκα ως ένα ταλέντο με τεράστιες δυνατότητες και διαθέσιμο σε φθηνή τιμή. Είναι το τέλειο προφίλ για αυτό που ήθελαν και χρειάζονταν. Δεν υπάρχουν πρόσθετες ή άλλες ρήτρες, επειδή η Τσέλσι προτίμησε να συμφωνήσει σε ένα σταθερό ποσό 14 εκατομμυρίων ευρώ, πιστεύοντας ότι ήταν μια καλή συμφωνία για αυτήν».

Μένει να φανεί αν ο Βεϊγκά θα μπει αμέσως στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι ή αν αποτελεί μέρος των μελλοντικών πλάνων της Τσέλσι και θα δοθεί δανεικός για την επόμενη χρονιά. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι η Τσέλσι εξασφάλισε ένα παίκτη που ήθελε για μία αρκετά χαμηλή τιμή.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Ανεξήγητη στήριξη… στον επιθετικό – «Δεν τον πουλάμε με τίποτα»

Οι οπαδοί της Τσέλσι είναι συνηθισμένοι στο να ξοδεύει ο σύλλογος μεγάλα ποσά σε καθιερωμένους superstar, ωστόσο υπό τη νέα διοίκηση έχει αλλάξει αυτή η στρατηγική. Η Τσέλσι πλέον ψάχνει «διαμάντια» για να φτιάξει μία καλή νεανική ομάδα, η οποία μπορεί στο μέλλον να φέρει τρόπαια αλλά και έσοδα από πωλήσεις.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version