Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απαρηγόρητος ο Νεϊμάρ: Έβαλε τα κλάματα για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας! (vid)
Copa America 2024

Απαρηγόρητος ο Νεϊμάρ: Έβαλε τα κλάματα για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας! (vid)

Ο Νεϊμάρ δεν ήταν έτοιμος για να δει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας να μένει εκτός συνέχειας του Copa America από τόσο νωρίς.

08.07.2024 | 00:38

O Νεϊμάρ έχει συνδυάσει το όνομά του με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της «σελεσάο». Ένας άλλος ότι τον έχουμε δει μαζί της να κάνει μερικά από τα καλύτερα ματς του.

Τον περασμένο Νοέμβριο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και όλα έδειχναν ότι θα έμενε εκτός αποστολής για το Copa America. Όπως και συνέβη τελικά.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Μπουκάγιο Σάκα, the boy who lived!

Ο Νεϊμάρ τους τελευταίους μήνες δεν κάνει και την καλύτερη ζωή. Είναι συνέχεια έξω, ξενυχτάει και γι’ αυτό έχει πάρει περιττά κιλά, δείχνοντας ότι δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό του. Μία εικόνα που παραπέμπει περισσότερο σε παλαίμαχο παρά σε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά ο έμπειρος στράικερ, την ώρα που ήταν έξω και περνούσε καλά σε νυχτερινό club, είχε το μυαλό του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Μάλιστα, όταν έμαθε και είδε ότι έμεινε εκτός συνέχειας από την Ουρουγουάη στα πέναλτι δεν μπορούσε να το πιστέψει και έβαλε τα κλάματα!

Ιδού η στιγμή όταν ο Νεϊμάρ έμαθε ότι έμεινε εκτός συνέχειας στο Copa America:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version