Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Fun fact: Η Αλίσα Λέμαν έχει περισσότερους ακόλουθους στο Instagram από Ίντερ και Μίλαν! (pic)
Γιουβέντους

Fun fact: Η Αλίσα Λέμαν έχει περισσότερους ακόλουθους στο Instagram από Ίντερ και Μίλαν! (pic)

Η Ελβετίδα καλλονή ποδοσφαιρίστρια, Αλίσα Λέμαν, έχει καταφέρει να διαθέτει περισσότερους followers από τις Ίντερ και Μίλαν!

08.07.2024 | 23:58

Πάταγο έχει προκαλέσει η μεταγραφή της Αλίσα Λέμαν στη Γιουβέντους από την Άστον Βίλα. Τολμούμε να πούμε ότι έχει κάνει μεγαλύτερο χαμό απ’ αυτή του αγοριού της, Ντάγκλας Λουίζ! Η 25χρονη ποδοσφαιρίστρια έχει το δικό της κοινό στα social media. Kυρίως ανδρικό πληθυσμό για ευνόητους λόγους…

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Η Ελβετίδα παίκτρια της «Γηραιάς Κυρίας» έχει τρελό κόσμο στο Ιnstagram της και όλο ανεβαίνει το νούμερο των ακόλουθων. Εμείς το αφήσαμε στα 16,7 εκατομμύρια followers. Kαι από περιέργεια αν δει κανείς τη σημασία του αριθμού αυτού, θα διαπιστώσει ότι προσπερνάει ολόκληρες ομάδες μεγαθήρια της Ιταλίας!

Συγκεκριμένα, η Λέμαν έχει παραπάνω ακόλουθους από τις Ίντερ και Μίλαν. Οι «νερατζούρι» έχουν 11,7 εκατομμύρια ανθρώπους που τους ακολουθούν, ενώ οι «ροσονέρι» 16.300.000 κόσμο. Για τη Γιουβέντους να σημειώσουμε ότι έχει ξεπεράσει για λίγο τους 60 εκατ. ακόλουθους, ενώ ανοδική πορεία έχει και ο λογαριασμός της γυναικείας ομάδας των «μπιανκονέρι» (491 χιλιάδες).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version