Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιαμάλ: «Μην με συγκρίνετε με τον Μέσι… Δεν αξίζω να είμαι δίπλα του»
EURO 2024

Γιαμάλ: «Μην με συγκρίνετε με τον Μέσι… Δεν αξίζω να είμαι δίπλα του»

Ο Λαμίν Γιαμάλ γι' ακόμη μία φορά έδειξε πόσο ταπεινός και προσγειωμένος είναι, παρά το νεαρό της ηλικίας του και όλα όσα έχει ζήσει.

08.07.2024 | 11:38

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι ένα από τα πιο λαμπρά και πιο μεγάλα αστέρια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι είναι μόλις 16 ετών και είναι ένας από τους καλύτερους -αν όχι ο καλύτερος- παίκτης της εθνικής Ισπανίας στο Euro της Γερμανίας λέει από μόνο του πάρα πολλά.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ τις τελευταίες ώρες είναι στο επίκεντρο των ΜΜΕ της Ισπανίας, λόγω μιας φωτογραφίας, όπου είναι εκείνος βρέφος με τον Λιονέλ Μέσι να τον κρατάει στα χέρια του και να τον κάνει μπάνιο!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Μπουκάγιο Σάκα, the boy who lived!

Ο Λαμίν Γιαμάλ λίγο πριν τον ημιτελικό με αντίπαλο τη Γαλλία ρωτήθηκε από τους Ισπανούς δημοσιογράφους πως νιώθει που είναι πρωταγωνιστής σε μία τέτοια φωτογραφία. Αλλά και κατά το πόσο θεωρεί τον εαυτό του συνεχιστή του Μέσι, αφού δείχνει να έχει πλούσιο ταλέντο. Εκείνος, όμως, με τη σειρά του φρόντισε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά και να κόψει μαχαίρι τις συγκρίσεις με τον Αργεντινό επιθετικό, δείχνοντας και πάλι πόσο ώριμος είναι από μεριάς του, παρά το νεαρό  της ηλικίας του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Λαμίν Γιαμάλ για τον Λιονέλ Μέσι και τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ τους:

«Οι συγκρίσεις με τον Μέσι; Είναι ένα τελείως χαζό πράγμα. Απλά τα ΜΜΕ και ο Τύπος θέλουν να βρουν έναν παίκτη να τον συγκρίνουν και πάλι με τον Μέσι. Αυτό γίνεται ενοχλητικό από ένα σημείο και έπειτα. Συνήθιζα να τον βλέπω από κοντά όταν έκανε προπονήσεις. Το όνειρό μου ήταν να παίξω κάποια στιγμή μαζί του στην πρώτη ομάδα στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό δυστυχώς δεν έγινε πραγματικότητα. Ο Μέσι είναι το είδωλό μου και δεν πιστεύω ότι ακόμα έχω κερδίσει τόσα πολλά, ώστε να μπαίνω στη σύγκριση μαζί του. Δεν είμαι ακόμα άξιος για κάτι τέτοιο. Θα είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος αν καταφέρω να κάνω έστω και τα μισά από αυτά που εκείνος κατάφερε! Άλλωστε μιλάμε για τον καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version