Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν… γελάει: «Χτυπάει» χαφάρα από την Μπάγερν!
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν… γελάει: «Χτυπάει» χαφάρα από την Μπάγερν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει τρόπους και παίκτες, ώστε να γίνει καλύτερη για τη νέα σεζόν και να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League.

08.07.2024 | 12:33

Η Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και χρόνια ξεκινάει κάθε καλοκαίρι της με όνειρα και φιλοδοξίες. Και όχι άδικα. Μιας και σπάνιες είναι οι φορές εκείνες, όπου η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεγάλη ή εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση. Από αυτές που μπορούν να συνδυάσουν τα πρωτοσέλιδα, αλλά και να φέρουν τους τίτλους.

Για φέτος το σχέδιο είναι απλό. Και έχει ένα όνομα η μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Γαλλίας πολύ ψηλά. Το όνομα αυτού, Τζόσουα Κίμιχ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όπου σπάνια πέφτει έξω η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια της, ώστε να εντάξει τον έμπειρο μέσο της Μπάγερν Μονάχου στο ρόστερ. Άλλωστε όπως έδειξε εκείνος τόσο στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία όπου του ζητηθεί.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Μπουκάγιο Σάκα, the boy who lived!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι, όμως, η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τζόσουα Κίμιχ.Το ίδιο συμβαίνει τόσο με την Μπαρτσελόνα, αλλά και με άλλους συλλόγους από την Αγγλία που έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Γερμανό παίκτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετράει ημέρες στη γερμανική ομάδα, αφού και ο ίδιος δείχνει ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο στην πλούσια καριέρα του, αφού με τους Βαυαρούς τα έχει πάρει όλα ξανά και ξανά.

Στα πλάνα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι μόνο ο Κίμιχ!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλουν να ενισχυθούν μόνο εδώ και… τώρα. Αλλά κυρίως ποιοτικά. Με στόχο να γίνουν καλύτεροι στο μέλλον. Γι’ αυτό άλλωστε στη μεταγραφική τους λίστα μπορεί να δει κανείς τα ονόματα των Λαμίλ Γιαμάλ και ακόμη ενός Ίβηρα.

Ο λόγος για τον Ζοάο Νέβες της Μπενφίκα. Η περίπτωσή του δείχνει να είναι πιο δύσκολη, αφού η Μπενφίκα ζητάει 120 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του. Παρόλα αυτά οι Γάλλοι δεν αποκλείεται να αποκτήσουν τόσο τον Πορτογάλο, όσο και τον Κίμιχ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version