Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ θέλει να κάνει την καλύτερη άμυνα είτε με 90 εκατομμύρια είτε… δωρεάν!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ θέλει να κάνει την καλύτερη άμυνα είτε με 90 εκατομμύρια είτε… δωρεάν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει στο μυαλό της την ιδανική άμυνα και θα την αποκτήσει είτε με 90 εκατομμύρια, είτε... χωρίς να δώσει ούτε ευρώ.

08.07.2024 | 18:51

Μετά τις αποχωρήσεις των Νάτσο και Ράφα Μαρίν και σε συνδυασμό τα προβλήματα τραυματισμών του Νταβίντ Αλάμπα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκαθαρίσει πως πρέπει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Η «Βασίλισσα» έχει δύο ξεκάθαρους στόχους, τον Λένι Γιόρο της Λιλ για το κέντρο της άμυνας και τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου για το αριστερό άκρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Αλφόνσο Ντέιβις και ο Λένι Γιόρο έχουν αναδειχθεί ως πρωταρχικοί στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, αλλά η εξασφάλιση των υπογραφών τους έχει αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ισπανικός σύλλογος είναι πως και οι δύο ομάδες ζητάνε ένα μεγάλο ποσό για να παραχωρήσουν τους παίκτες τους, παρά το γεγονός πως τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2025.

Η Ρεάλ θα θέλει να φτιάξει μια άμυνα που… τρομάζει

Η Λιλ ζητάει 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Γιόρο, ενώ η Μπάγερν Μονάχου έχει δώσει παρόμοια τιμή στον Ντέιβις. Σε απάντηση, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει διαθέσει ένα αυστηρό μπάτζετ 90 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση και των δύο παικτών, όπως αναφέρει η «SPORT». Ο σύλλογος διαφωνεί με τις υψηλές απαιτήσεις της Λιλ και της Μπάγερν και διαπραγματεύεται ενεργά για να μειώσει το ποσό που θα χρειαστεί να δώσει.

Βέβαια, σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταφέρει να υπογράψει τους δύο ποδοσφαιριστές αυτό το καλοκαίρι, σκοπεύει να τους αποκτήσει δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι. Με τα συμβόλαια των δύο παικτών να λήγουν το 2025, η Ρεάλ Μαδρίτης αναγνωρίζει ότι έχει πλεονεκτική θέση στις διαπραγματεύσεις. Προς το παρόν, οι Πρωταθλητές Ευρώπης δε βιάζονται και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν έναν χρόνο για να εξασφαλίσουν το αμυντικό δίδυμο χωρίς μεταγραφικό κόστος, όπως έκαναν υπομονή και για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ: Την… θέλει σαν τρελός ο κορυφαίος γκολκίπερ του EURO – Ο παίκτης που κρίνει τα πάντα

Έτσι, φαίνεται πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να διαμορφώσει την αμυντική γραμμή που θέλει.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version