Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι βρήκε ακόμη έναν νεαρό παικταρά – Θέλει να τον κλείσει… χθες κιόλας!
Τσέλσι

Η Τσέλσι βρήκε ακόμη έναν νεαρό παικταρά – Θέλει να τον κλείσει… χθες κιόλας!

Η Τσέλσι φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» τον παίκτη που θέλει για να βελτιώσει την επιθετική της γραμμή.

08.07.2024 | 18:32

Η Τσέλσι αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται πως σύντομα θα ολοκληρώσει ακόμη μία. Οι «Μπλε» ετοιμάζονται για ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις επόμενες εβδομάδες για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους παίκτες να έχουν ήδη επιστρέψει στη δράση στο Κόμπαχμ. Την ίδια ώρα που οι παίκτες δουλεύουν για να είναι έτοιμοι για τη νέα χρονιά, η διοίκηση δουλεύει για να προσθέσει όση περισσότερη ποιότητα μπορεί στο ρόστερ, με στόχο να διεκδικήσει τρόπαια φέτος η Τσέλσι, θέλοντας να αφήσει πίσω της την περσινή σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τη «Sun», η Τσέλσι ψάχνει στην αγορά ώστε να βελτιώσει την επιθετική της γραμμή. Προφανώς, πολλοί είναι οι παίκτες που εξετάζουν οι «Μπλε», ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει πως η Τσέλσι έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θέλει. Και όχι μόνο έχει καταλήξει, αλλά θέλει να τον κάνει και γρήγορα δικό της. Έτσι, το ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως η Τσέλσι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θέλει να έχει κλείσει τον Ντεζιρέ Ντουέ, καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρεται επίσης η Τότεναμ αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι θέλει και τον Ντουέ

Ο 19χρονος με τις εμφανίσεις του με τη Ρεν έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Τσέλσι και έτσι το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα δεν αναφέρει το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει η αγγλική ομάδα, όμως η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η Τσέλσι βρίσκεται… μία ανάσα από το «πολυεργαλείο» που θέλει ο Μαρέσκα!

Θυμίζουμε πως εδώ και καιρό η Τσέλσι έχει αρχίσει να επενδύει σε νεαρούς παίκτες και όχι σε superstar. Ο Εστεβάο Γουίλιαν και ο Κέντρι Πάεζ αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της τακτικής. Παρά το γεγονός ότι δε θα ενταχθούν στην Τσέλσι για άλλους 12 μήνες, και οι δύο έχουν εξαιρετικές επιδόσεις για τους αντίστοιχους συλλόγους και τις χώρες τους, δημιουργώντας σημαντικό ενθουσιασμό στους οπαδούς της Τσέλσι για το μέλλον.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version