Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνει… κόνξες στη Ρεάλ ο Λουνίν – Το «μεγαθήριο» που τον θέλει!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κάνει… κόνξες στη Ρεάλ ο Λουνίν – Το «μεγαθήριο» που τον θέλει!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει τον Αντρέι Λουνίν να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του και φαίνεται πως υπάρχει ήδη ένας «γίγαντας» της Premier League που τον έχει στη λίστα του.

08.07.2024 | 20:20

Το μέλλον του Αντρέι Λουνίν στη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει όλο και πιο αβέβαιο, καθώς ο τερματοφύλακας συνεχίζει να καθυστερεί να απαντήσει στην πρόταση συμβολαίου του ισπανικού συλλόγου. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2025 και ο δισταγμός του να ανανεώσει έχει να κάνει με τη δυσφορία του με τον ρόλο του στον σύλλογο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το κύριο πρόβλημα του Λουνίν είναι η έλλειψη τακτικού χρόνου συμμετοχής. Πιο συγκεκριμένα, επιθυμεί τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, την οποία έχει… πάρει σπίτι του ο Τιμπό Κουρτουά, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Αυτό έχει κάνει τον Ουκρανό γκολκίπερ ανήσυχο για τη δέσμευση ενός νέου συμβολαίου, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα, η μεγαλύτερη ομάδα που ενδιαφέρεται και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του είναι η Πρωταθλήτρια της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι.

Το μέλλον του Λουνίν στη Ρεάλ δεν είναι σίγουρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», αυτή την εβδομάδα έχει προγραμματιστεί μια σημαντική συνάντηση μεταξύ του Λουνίν, του ατζέντη του Χόρχε Μέντες και των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης για να συζητήσουν το μέλλον του. Πρωταρχικό αίτημα του Λουνίν είναι να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με στόχο να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας. Αυτό θέτει δίλημμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να αντικαταστήσει τον Κουρτουά, ο οποίος είναι καθοριστικός παίκτης για την ομάδα.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης, ο Λουνίν και ο Μέντες εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το Σαντιάγο Μπερναμπέου αυτό το καλοκαίρι. Ο Μέντες αναμένεται να προτείνει τον αντικαταστάτη του Λουνίν κατά τη διάρκεια της επικείμενης συνάντησης. Είναι πιθανό να προτείνει τον Πορτογάλο διεθνή Ντιόγκο Κόστα ως κατάλληλο υποψήφιο, αν και παραμένει αβέβαιο αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα εξετάσει αυτή την επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ θέλει να κάνει την καλύτερη άμυνα είτε με 90 εκατομμύρια είτε… δωρεάν!

Εναλλακτικά, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να προτιμά την επιστροφή του Κέπα ως αντικαταστάτη του Λουνίν για την επόμενη σεζόν. Οι Ισπανοί εκτίμησαν την παρουσία του τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να τον φέρουν ξανά στη Μαδρίτη.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version