Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπέλινγκχαμ πήρε μια έξυπνη και «άρρωστη» απόφαση για το μέλλον του!
Άρσεναλ

Ο Μπέλινγκχαμ πήρε μια έξυπνη και «άρρωστη» απόφαση για το μέλλον του!

Ο Τζομπ Μπέλινγκχαμ παίρνει μια κρίσιμη... απόφαση για το μέλλον του!

08.07.2024 | 16:55

Όταν ακούσει κάποιος το όνομα Μπέλινγκχαμ, σίγουρα σκέφτεται τον Άγγλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ωστόσο, υπάρχει και ο νεότερος Μπλελινγκχαμ, ο Τζομπ, ο οποίος είναι ένα από τα να ανερχόμενα αστέρια του αγγλικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Φυσικά και ο Τζομπ Μπέλινγκχαμ κάνει την δικιά του ξεχωριστή καριέρα στην Σάντερλαντ, πραγματοποιώντας μια σπουδαία περσινή σεζόν στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Αυτό τον έχει κάνει περιζήτητο.

Παρόλα αυτά έχει το κεφάλι του… προσγειωμένο και σύμφωνα με τον Fabzirio Romano, ο Άγγλος σταρ πήρε μια κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του!

Διαβάστε επίσης: Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε… εμφύλιο για τον παίκτη της Τότεναμ!

Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, ο Μπλελινγκχαμ αποφάσισε να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν στην Σάντερλαντ, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να έχει προτάσεις από πολλές μεγάλες ομάδες της Premier League.

Η απόφαση του είναι οριστική και ο Μπέλινγκχαμ junior θα παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όντας ο μεγάλος ηγέτης της Σάντερλαντ.

Διαβάστε επίσης: Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε… εμφύλιο για τον παίκτη της Τότεναμ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version