Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σάντσο επέλεξε τον νέο σταθμό της καριέρας του – Μετακομίζει στην Ιταλία!
Γιουβέντους

Ο Σάντσο επέλεξε τον νέο σταθμό της καριέρας του – Μετακομίζει στην Ιταλία!

Ο Σάντσο έχει ήδη αποφασίσει για τον νέο σταθμό της καριέρας του!

08.07.2024 | 18:36

Ο Τζέιντον Σάντσο, βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό μετά την επιστροφή του στην Ντόρτμουντ. Ο δανεισμός του όμως στους Βεστφαλούς έληξε και γύρισε πίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Ο έμπειρος επιθετικός όμως δεν θέλει να φορέσει ξανά την φανέλα των “κόκκινων διαβόλων”, καθώς τα έχει σπάσει για τα καλά με τον Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ολλανδό κόουτς της ομάδας…

Η Γιουνάιτεντ θέλει σαν τρελή να τον πουλήσει και να απαλλαγεί από το μεγάλο του συμβόλαιο, όμως ο Σάντσο είναι αποφασισμένος για το ποια ομάδα θέλει να είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του!

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία, ο Σάντσο αρνήθηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο από ομάδες της Premier League και της Τουρκίας, καθώς θέλει να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Τιάγκο Μότα θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Άγγλου επιθετικού και ο Σάντσο έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να διακόψει όλες τις συζητήσεις και να δώσει όλη την προσοχή του στους “μπιανκονέρι”, καθώς θέλει να αγωνιστεί και να μετακομίσει στο Τορίνο.

Η Γιουνάιτεντ θα ζητήσει και θα αξιώσει ένα ποσό των 30 εκατ. ευρώ για τον Σάντσο, με την Γιουβέντους να είναι πρόθυμη για να προσφέρει αυτό το συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε… εμφύλιο για τον παίκτη της Τότεναμ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version