Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ανοίγουν… σαμπάνιες μετά τις δηλώσεις Λαπόρτα για Νίκο Γουίλιαμς!
Μπαρτσελόνα

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ανοίγουν… σαμπάνιες μετά τις δηλώσεις Λαπόρτα για Νίκο Γουίλιαμς!

Ολοένα και πιο πιθανό φαίνεται το σενάριο να δούμε τον Νίκο Γουίλιαμς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Λαπόρτα.

08.07.2024 | 13:04

Η Μπαρτσελόνα εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να κάνει εντυπωσιακές και ακριβές μεταγραφικές κινήσεις. Κάτι που πιο παλιά ήταν συνηθισμένο. Αυτό έχει αλλάξει λόγω των νέων οικονομικών συνθηκών που υπάρχουν στους Καταλανούς, όπου προσπαθούν να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο, όπου έχουν βρεθεί.

Κάτι που δεν απαιτεί μόνο χρόνο. Αλλά και θυσίες. Ο Ζοάν Λαπόρτα, μαζί με τους συνεργάτες του, από την πρώτη ώρα και στιγμή που επέστρεψε στον προεδρικό θώκο του συλλόγου είχε ένα συγκεκριμένο όραμα όσον αφορά αυτό το κομμάτι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Μπουκάγιο Σάκα, the boy who lived!

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα και πορεία σε σχέση με το πως ήταν πριν από δύο με τρία χρόνια. Παρόλα αυτά τα προβλήματα είναι εδώ και υπάρχουν. Ωστόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου θεωρεί ότι δεν αποκλείεται να δούμε τους «μπλαουγκράνα» να τα… σκάνε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον παίκτη- έκπληξη του Euro της Γερμανίας. Ο λόγος για τον Νίκο Γουίλιαμς.

Οι Βάσκοι δεν έχουν πολύ μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης για τον νεαρό εξτρέμ. Έτσι, ο Λαπόρτα με δηλώσεις του στο «Radio Catalunya» επισήμανε ότι δεν αποκλείεται να δούμε την Μπαρτσελόνα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να κάνει δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή την εποχή τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη γενικότερα.

Παρόλα αυτά δεν παίζει… μόνη της. Μιας και ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο παίκτη έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες. Ειδικά από την Αγγλία με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να παρακολουθούν από πολύ κοντά τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, για τον Νίκο Γουίλιαμς:

«Σήμερα που μιλάμε, ναι μπορούμε να κάνουμε τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς. Δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Ωστόσο, σας πληροφορώ ότι μέσα στους επόμενους μήνες δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play και θα μπορούμε να πάρουμε όποιον παίκτη θέλουμε», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version