Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκαλόνι: «Ας δούμε και μια ευρωπαϊκή εθνική ομάδα στο Copa America, να δει πώς είναι»
Copa America 2024

Σκαλόνι: «Ας δούμε και μια ευρωπαϊκή εθνική ομάδα στο Copa America, να δει πώς είναι»

Ο Αργεντίνος προπονητής της «Αλμπισελέστε» θεωρεί πως θα μπορούσε μια ευρωπαϊκή εθνική ομάδα να παίξει στο Copa America.

08.07.2024 | 23:44

Τον Καναδά θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης 10/7 (3:00) η Αργεντινή για τα ημιτελικά του Copa America. Με τον Λιονέλ Μέσι παρόντα και ενδεκαδάτο όπως αποκάλυψε ο προπονητής και συνονόματός του, Λιονέλ Σκαλόνι. Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής έθεσε και ένα άλλο θέμα επί τάπητος. Απαντώντας επί της ουσίας σε όσους υποβαθμίζουν το Copa America ελέω της παράλληλης διεξαγωγής του Euro.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ο Μέσι είναι καλά, τελείωσε το παιχνίδι χωρίς ενοχλήσεις. Θα ξεκινήσει αύριο. Ναι, ο Μέσι και ο Ντι Μαρία ξεκινούν μαζί, αυτό είναι ένα ενδεχόμενο», είπε χαρακτηριστικά ο Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Καναδούς.




Πέραν τούτου, ο πρωταθλητής κόσμου με την «Αλμπισελέστε» μίλησε και για το ενδεχόμενο πρόσκλησης ευρωπαϊκής εθνικής ομάδας στο Copa America. Και για να χαριτολογήσουμε, σαν Ελλάδα δεν θα ήταν άσχημο να παίξουμε Copa America προσκεκλημένη της Conmebol, δηλ. της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αμερικής… Αν φυσικά δεν πάρουμε πρόκριση στο επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Θα ήθελα μια ευρωπαϊκή εθνική ομάδα να προσκληθεί στο Copa America μια φορά, ώστε να δουν πώς είναι να παίζεις εδώ και για να δουν την άλλη όψη πέραν των Euro», ανέφερε ο Σκαλόνι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version